Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tercihler belirlenecek. Herkesin gönlüne göre ver Allahım.. [Amin]
Bu son gecede yarin açıklanacak olan kilavuzda herkesin gönlüne gore bi kontenjan olur inşaallah.Allahım sen ihtiyacı olan arkadaşlarımızın dualarını kabul et hayırlı bi iş kapısı ac Yarabbi
Amin..
Sen kimsin lan bize bakıp bakmayacağına karar veriyorsun ? Tanrı varsa bizi düşünse ne sorandan engelli yapardı nede doğuştan. Eskiden 2ci sınıf insandık ülkede artık 3cü sınıfız suriyeliler ilk.
10'den az çalışıp alın teriyle para kazanacak engelli 50 binden fazla suriyeli tokiden ev bu eşitlik mi ? Ne devlet nede sözü edilen tanrı bizleri takıyor
@Dor93 Birincisi lanlı konuşma Adam akıllı konuş ikincisi siyasete çevirme burda yaptıgın tepkine karşı konuşuyorum 3 cüsü Tanrı demenden Belli O yüzden seninle daha fazla konuşamıcam ALLAH hidayete erdirsin seni ve senin gibi düşünenleri son diceğim.
Ulan allah sizi bildigi gibi yapsin.İyi dileklerimizi soylemektemi suc. Ben iyi bisey soyledim iyi olan ustune alinir sizin gibi haddini bilmezlerde baska yerlere ceker.