Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tercih süresi sona erdi. Herkese bol şans!

benstery

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Tercih süresi sona erdi herkese bol şans doğru tercihler yanımızda olsun

Hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun.insaallah çok uzatmazlar mevzuyu

Merhabalar.

ADALET mezunuyum.Puanım 80 Genel sıralamam 606 Branş sıralamam 19

2. tercihime Elazığ KKK zabıt katipliğini 3. tercihe KKK zabıt katipiliği (İstanbul) 4 ve 5. sıraya Deniz KK VHKİ (Ankara-İstanbul) yazdım.

Gelme durumu nedir? yardımcı olursanız memnun olurum.

zendark

78 puanla atanabilecekmiyim bakalım. Herkes gibi MEB kadroları çoğunluk olarak yazdım. 15 tercihim MEB oldu doğu illeri kaç puanla kapatacak merak ediyorum yüksek puanlarda kesin atanmak için yazdılar süpriz olarak hakkari şırnak mardin yüksek puanla kapanabilir diye düşünüyorum.
Sizin puan kaç?
Arkadaşlar puanlarımızı ve tercihlerimizi yazsak açıklanana kadar atanıp atanamayacağımız konusunda fikir sahibi oluruz

benstery

Benim puanımda 78.Sizin isminizi tercih robotunda gördüm o yüzden merak ettim.1-2 yerimiz çakışıyor.Evet sadece meb yazanların işi zor olacak bu atamada.Meb 77 de kapatır görüşündeyim 550 kadro olmasına rağmen.Benim puanımdan 0.70 düşük olanla aramızda 250 kişi var ve herkes mebe yüklendi kendi yaşadığım yere aldırırım mantığıyla.

ben memur olmak istemediğim için sadece 2 tercih yazdım. biri istanbuldaki tekniker biride ankaradaki tekniker.
memurluk hiç sevmiyorm vede aynı zamanda maaşı bana göre orta durumda.. 2400 tl :/
şuan özel sektörde teknikerim. teknikerlik tam bana göre..
[FONT=&quot]58 puan 9968 adaydan 8201 sıradayım. branşda 535 sıradayım. EKPSS 1 tercihte 62 kişi atanmış.
biri Yazılımcı o buradamı şuan ? :D
atanmam durumuna gelince öbür dünyada atanırım :D
bidahaki sınavda Tekniker yada Yazılımcı olarak atanmaya çalışacağım inşallah..[/FONT]

Smilemisty
Hayır lisans 78

zendark
Sizce kaçıncı sıradayızdır? Normalde 2250 sıralamam hesapladım 700 kişi 78 puan üzeri ilk atamada atandı. Öğretmenlerden 78 puan üzeri 650 kişi varsa şu an 900. sıradayım 1100 memur alımı içerisindeyim ama herkes MEB yazdığı için yanlış tercihten atanamayabilirim

Bu tercihlerde 80 puan üzeri arkadaşların rahatlıkla atanacağını öngörüyorum. Yanlız memur alımında herkesin düşündüğü gibi taban puanların çok düşmeyeceğini 75 civarı kapatabileceğini düşünüyorum. Herkese bol şanslar

Kaçıncı sırada olduğumuzu kestirmemiz mümkün değil.Öğretmen atamasında 53 ile atanan oldu, kaç öğretmen 78+ ile atandı kaçı düşük puanlarla atandı bilmiyorum.Mebde çok kadro var ve istediğim zaman kendi ilime aldırırım mantığıyla insanlar yüklendi o kuruma.Yani hakkari meb bile 76-77 ile kapatabilir benim gördüğüm kadarıyla.Çeşitlendirmek gerekirdi tercihleri.O kadar kurum açmış araya 1-2 tane değişik kurum yazmak gerekirdi.1138 4001 kadrosu var ancak herkes meb yazmış durumda anlamak mümkün değil.

Sanırım 1-2 kurumdaki kadrolar boş kalacak bu gidişle.75 alan adam bile neyine güvenerek yazıyor anlamadım sadece mebi yazmış 30 tercihide.Kadro çok diye herkesi bir rehavet basmış anladığım kadarıyla.

Yalan yok ben de neredeyse tamamını meb yazdım :D

insanların meb yazmasının amacı istedikleri şehirlere tayin olabilmeleri

herkesin kendilerine göre haklı nedenleri var kimseyi yargılayamayız sonucta bu ekpss

Benim puanım ortaöğretim 64,95747 sıralamam 27.546 atanmam imkansız mı?

hepiniz için hayırlısı olsun arkadaşlar lütfen umudunuzu kaybetmeyin...

Üst Alt