Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tercih sonuçları-Atamalar ne zaman belli olur?

salı günü açıklanıcakmış istihbaratlar böyle

Hangi Salı günü. Çarşamba gününe geldik hala ne dpb de nede ösym sitelerinde açıklama var. Kafana göre bir tarih yada gün verme çünkü binlerce insan bu tercih ve kura sonuçlarını bekliyor. Eğer bir şey diyorsan kaynak göster öyle yaz boşu boşuna milleti umutlandırma.

Merhaba oncelikle tercih yapan tüm arkadaşlara bol şanslar diliyorum. Aldığım duyum neticesinde tercihler çarşamba günü saat 17:00'da açıklanacaktır. Sonuçlar gönlünüze göre olur inşallah.

Kaynak yok kafana göre bir verip neden milleti umutlandırıyorsun. Umutlandırıp eline ne geçiyor? Eğer bir duyumun varsa kaynağını söyle de bizde bilelim kafana göre tarih verip de milleti boşu boşuna ümitlendirme.

Ösym sonuçları açıklandı

2016 üniversite tercihleri açıklandı biz hala bekliyoruz.

Arkadaşlar birlik olup twitter atıp bu konuyu Türkiye gündemine getirelim.. böyle bir şey Kabul edilemez resmen üvey evlat muamelesi yapıyorlar

Abicim ösym ile alakalı değil 6 bin engelli aldık diye reklam duyuru yapılmadan bu iş açıklanmaz

Atasinlar istedikleri kadar reklam yapabilirler stresten midem kramp girdi yeter artık😠😡😢😣

29 temmuz ile 4 ağustos arası yapılan,1 milyon kisinin katıldığı Üniversite tercihleri aciklandi,13 temmuz ile 29 temmuz arası yapılan sadece 52 bin kişinin katıldığı Ekpss tercihlerinden hiçbir ses seda yok,bu resmen ayıptır,haksızlıktır!

ıkı uc gun daha acıklanmayacagı bellı oldu sonucta osym bı sonuc acıkladımı sıradakını en az ıkı uc gun bekletıyo

Bennur Karaburunda çıkıp saçma sapan konuşmasın yok işler güçler.Ulan ÖSYM mi kurtardı bu devleti milleti ne halt ediyor?

Son düzenleme:
Reklam malzemesi olmak için belli ki Cumhurbaşkanı bekleniyor.Şunu yaptık Fetö var bi de böyle yapacağız falan filan.Kura çekilecek ağlayan bir sürü engelli falan filan.Reklam tamamdır.

bu duyum olayı beni de çok güldürdü ya herkes bir taraftan duyum alıyor :) geçen bir arkadaşım aradı diyordu çok sağlam yerden duyum aldım engellilerin hepsini atayacaklarmış nerden aldın bu duyumu diyorum boşver ama çok sağlam :)

daha hala kendimiz bileişin makarasındayız... kusura bakmayın ama müstehak bize... biri çıkmış kafasından uydurduğu tarihi duyum aldım diye piyasaya sürer.... biri onla dalga geçer.... biri çıkar ( ki bu milletvekili) sabır sabır der iki sırt sıvazlar..... öteki sırf ideolojisinden dolayı mv nin avukatlığını yapar.... açıklanacağı varsada açıklamasınlar bence... müstehak bize birlik yok ortak hareket yok herkes kendi aleminde... bence açıklamasınlar bir iki hafta daha bekletsnler

Ya her şey tamam da... Kura ile atanacak arkadaşlarımızın kadrosu belli ve ayrı. EKPSS sınavı ile bir bağlantıları yok. Sen puana göre yapacağın atamaların sonucunu niye açıklamazsın ki. Ben bunun cevabını merak ediyorum. EKPSS sınavındaki alınan puanlara göre atamalarını yap sonuçlarını açıkla daha sonra da kura ile atanacak arkadaşların atamasını yap. Yerleştirme işlerini yine aynı zamanda yap.

Dostlar,bimer'e bu konuda şikayet mesajları atmalıyız durumu açıklayıp,1.5milyon kişiyi bir haftada açıklayıp,52bini 2 haftadır açıklayamayan bi kurum var ortada.Şikayet en doğal hakkımız,ne kadar çok mesaj atılırsa o kadar çok dikkate alınır.

ben zaten 1 hafta önce şikayet ettim bimere..sıra sizlerde lütfen sizde şikayet edin.

ösym site adresini ezberletiyorlar cevap olarak

Engelli oldugumuzdan her isimizede engel cikariyorlar.Bu sinav sonuclarini aciklayanlarin engelli cocugu yakini olmadan bizim stresimizi dusuncelerimizi acilarimizi anlayamazlar, anlamadan da bu sistem degismez.

Bu kadar zaman icerisinde art niyetli kisiler istedikleri gibi sistemle oynayamazlarmi.zaten isim isim puanlar aciklanmiyor.60 puan almis birini sistemde 90 gösterip oraya atayabilirler mi.halk arasinda oyle soylentiler varki yarisi gerçek olsa yeminlen soyluyorum yarin ölsem gam yemem.

Universite tercih sonuclari bile aciklandi.

Bizden sonra yapilan tercih sonuclari bile acıklandi maalesef

Bizden sonra yapilan tercih sonuclari bile acıklandi maalesef

Neyse acele etmeyelim 19 gün içinde açıklarlar herhalde. Zaten bize gelince ne olursa olsun en son bizim sonuçları açıklıyorlar. Soruları desen 1 ay sonra açıkladılar. Halbuki diğer yapılan sınav soruları aynı gün içinde açıklanıyor devlet bize engel çıkarıyorsa özeldekiler hayli hayli engel çıkarır güya devlet engellilere engel çıkarmıyor tabi yersen.

böyle saçmalık olurmu diğer sonuçlar açıklansın bizim sınav daha önce olduğu halde daha hala açıklanmasın olacak şey deil kesin ayın sonunda açıklarlar bu gidişle

yani ben gece gündüz ders çalışıcam o kadar test çözücem çoluğumu çocuğumu ihmal edip kurslara gidecem... ama bir yandan sadece kura bekleyen sınavla alakası olmayan 2 kalem oynatmamış adam için bekliyecem öyle mi ? hakkım olsun!!!!!

XdWb2o.png

Üst Alt