Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tercih sonuçları-Atamalar ne zaman belli olur?

ösym iki duyuru yapacak sanırım; henüz yayında değiller.
1-2016-KPSS: Kamu Personel Seçme Sınavı [FONT=Verdana] [/FONT]
location_bar_sub_ok.gif
[FONT=Verdana] [/FONT]DUYURULAR[FONT=Verdana] [/FONT]
location_bar_sub_ok.gif
[FONT=Verdana] [/FONT]2016 KPSS Ortaöğretim/Ön Lisans: Başvuru İşlemleri (08.08.2016)[FONT=Verdana]
2-
[/FONT]
[FONT=Verdana] [/FONT]BASIN AÇIKLAMALARI VE GENEL DUYURULAR[FONT=Verdana] [/FONT]
location_bar_sub_ok.gif
[FONT=Verdana] [/FONT]ÖSYM Sözleşmeli Bilişim Personel Alımı Sözlü Sınav Sonuçları (08.08.2016)[FONT=Verdana] [/FONT]

Ekpss tercih sonuçları

Merhaba oncelikle tercih yapan tüm arkadaşlara bol şanslar diliyorum. Aldığım duyum neticesinde tercihler çarşamba günü saat 17:00'da açıklanacaktır. Sonuçlar gönlünüze göre olur inşallah.

duyumun linkini atda bizde bakalım duyum aldım diyip boş konu açıp sırf başlık altında konuşulsun benim başlığım tutulsun gibilerinden bir niyetse eger essefle kınarım

Bir haftadır herkes istihbarat şefi oldu forumda..

Abi kimden alıyosunuz bu duyumları ya milleti heyecanlandırıp kayboluyosunuz ortadan :D

Arkadaslar sorum biraz sacma olabilir ama kusura bakmayin merak ettigimden soruyorum
bu ekpps nasil oluyor normal kpss gibi sinavami giriliyor bir arkadasin soyledigine gore engelli personel secme sinavi noter huzurunda kura cekimi ile oluyormus ve buna gore kazaniliyormus gerceklik payi varmi bunun yoksa bildigimiz kpss gibimi bu konuda bana aciklayici bir bilgi verirseniz sevinirim

Arkadaşlar lütfen yapmayın böyle resmi bi açıklama olmadan boştan yere yok şu gün yok buğün hatta şu saatte falan demeyin yazık günahtır bunça bekleyen insana, Varsa resmi açıklama ver linki bizde okuyak. Kaç gündür zaten Ha açıklandı ha açıklanacak diye ösym nin sitesine bakmaktan nevrimiz döndü bide sizin yaptıgınıza bakın...

erkan medeni

ilkokul derecesi 4+4 yani eski sistem ilkokul 5 e kadar okuyup bitirenler orta okul 1.2.3 okuyup bitirenler orta okul terkler sınava kura usülü iler girer kura usulunun kaydı sınavdan sonra yapılıp ilk açılananda kuradır noter huzurunda lise bitirenler sınavla girer lise terkler sınava tabi değildir lise terkler kuraya tabidir kuraya katılmak için ilk okul üstü olup lise tiplomasına kadardır lise okuyup bitiremeyen veya acık öğretimde lise okuyan kuraya tabidir sınava yakın lise diploması alacaklar sınava girebilir bilmem aydınlatıcı olabilebildimmi

sonuçlar ne zaman açıklanıyor?

Arkadaşlar 2016 ekpps tercih sonuçları ne zaman açıklanıyor kesin bir tarih yokmu

salı günü açıklanıcakmış istihbaratlar böyle

Salı günü oldu bakalım açıklanıp açıklanmayacağını göreceğiz. Herkes kafasına göre bir tarih yazıyor kaynak ne diye sorunca cevap yok. Arkadaşlar sizden ricam resmi açıklama olmadan insanları boş yere ümitlendirmeyin. Zaten insanları ümitlendirince elinize ne geçiyor çok merak ediyorum.

Merhaba oncelikle tercih yapan tüm arkadaşlara bol şanslar diliyorum. Aldığım duyum neticesinde tercihler çarşamba günü saat 17:00'da açıklanacaktır. Sonuçlar gönlünüze göre olur inşallah.

Kaynağın ne ? Henüz ne dpb de ne de ösym sitesinde şu tarihte kura çekilecek diye resmi açıklama yok. Kura çekileceği tarih önceden açıklanıyor ve kura yapıldığı gün hem kura sonuçları hemde tercih sonuçları açıklanıyor.

Lys-ekpss

Lys tercih sonuçları bugün açıklanması beklenilirken çok önceden tercih süremiz bitmesine rağmen bizim sonuçların açıklanmaması çifte standartı gösterir.

Arkadaşlar malumunuz engelli lisans seviyesinden sınava giren sayısı bu sınavda bayağı arttı.Acaba fetö terör örgütünün engelli raporlarında parmağı varmıdır? Fetö nun hastanelerinden alinan raporların incelenmesi sizce gerekmezmi.
Umarim kimsenin hakki yenmeden herkes istediği yere atanir.

O değilde sonuç açıklansa bu sefer kurumlara alım ne zaman başlar diye konular açılacak... Vs. Vs. Vs.
ne diyim hayırlısı......!!!

Engelliler yine acıkta kaldı herkese müjde engelinn tercihini bile acıklamıyolar

bugün ösym'yi arayıp ulaşabilen var mı?

30 gün içinde açıklanması zaten mecburi bu ay her gün açıklanma ihtimali var tercihin ne zaman açıklanıcağı hiçbiyerde yazmaz sadece beklemek lazım bu hafta açıklanıcağı yönünde söylentiler vardı büyük ihtimal 2 hafta geçti zaten

ÖSYM ve DPB EKPSS ATAYAMAMALARI

ÖSYM ve DPB kurumlarını oluşturanlar sizler robot musunuz? Siz insanların halinden anlamamanızı ve umursamaz olmanıza anlam veremiyoruz.Biliyoruz ki zor günler yaşadık ve bir bütün olarak bu zor günleri geride bırakmaya aydınlık günlere doğru gidiyoruz.

EKPSS sınavını ve atamalarını trajediye dönüştürmenize bu yaşananlarının ENGELLİ VATANDAŞLARDAN çıkarmanıza neden olan konu nedir?

İçinizdeki FETÖ hainlerini ayıklayamadınız mı?Hala içinizdeler mi?

Bu umursamazlığı bu vurdum duymazlığı bu insanlardan çıkartmayın.

BİR TEK AÇIKLAMA veya DUYURU YAPMAYA BİLE TENEZZÜL ETMEKSİZİN EVLERİNİZDE RAHAT YATAKLARINIZDA YATARKEN BU İNSANLARIN YATAMADIĞINI, PSİKOLOJİLERİNİN BOZULDUĞUNU, 10.SINIF VATANDAŞ MUAMELESİNDE HİSSETTİĞİNİ, DIŞLANMIŞ HİSSETTİĞİNİ NEDEN DÜŞÜNÜMEYECEK KADAR KALINSINIZ.

Çok yazık kimse itiraz etmiyor geç açıklamanıza sadece bir tek duyuru açıklama dahi yapmamanız MİLLETİN BİLGİ EDİNME HAKKINA YAPILAN SAYGISIZLIKTIR.

ÖSYM ve DPB kurumlarını oluşturanlar sizler robot musunuz? Siz insanların halinden anlamamanızı ve umursamaz olmanıza anlam veremiyoruz.Biliyoruz ki zor günler yaşadık ve bir bütün olarak bu zor günleri geride bırakmaya aydınlık günlere doğru gidiyoruz.

EKPSS sınavını ve atamalarını trajediye dönüştürmenize bu yaşananlarının ENGELLİ VATANDAŞLARDAN çıkarmanıza neden olan konu nedir?

İçinizdeki FETÖ hainlerini ayıklayamadınız mı?Hala içinizdeler mi?

Bu umursamazlığı bu vurdum duymazlığı bu insanlardan çıkartmayın.

BİR TEK AÇIKLAMA veya DUYURU YAPMAYA BİLE TENEZZÜL ETMEKSİZİN EVLERİNİZDE RAHAT YATAKLARINIZDA YATARKEN BU İNSANLARIN YATAMADIĞINI, PSİKOLOJİLERİNİN BOZULDUĞUNU, 10.SINIF VATANDAŞ MUAMELESİNDE HİSSETTİĞİNİ, DIŞLANMIŞ HİSSETTİĞİNİ NEDEN DÜŞÜNÜMEYECEK KADAR KALINSINIZ.

Çok yazık kimse itiraz etmiyor geç açıklamanıza sadece bir tek duyuru açıklama dahi yapmamanız MİLLETİN BİLGİ EDİNME HAKKINA YAPILAN SAYGISIZLIKTIR.

bu yazının altına imzamı çakıyorum.

#ÖSYMatamalardaENGELLERİMİZİkaldir arkadaşlar ne kadar çok twit o kadar yüksek ses demek hadi elleriniz dert görmesin arkdslarim nolur herkes bu etkinliğe destek versin sesimizi cümlealem duysun..!

Ozz dediklerine katılıyorum yanlız bi tek dediğin yanlış hayla ayıklanmadımı demenize katılmıyorum bunlar 1 ayda temizlencek gibi değil ve hayla varlar bunlar virüs gibiler vede kendini saklayanlar var buna uyuyan fetocular diyoruz böylede durum var

Biliyorum Cemil Er bu şerefsiz vatan hainleri kolay temizlenemez bunun farkındayım.Sitemim zaten bu vatan hainlerine yoksa diğer Şerefli Milletimizi biliyoruz onları zaten tenzih ediyorum.

Hayla değil halå devlet memuru adayısınız Türkçe'yi güzel kullanın derim.

En kıl olduğum şey milletin konuşmasıyla, yazmasıyla dalga geçilmesi.Nice mevki makam sahipleri bile doğru düzgün konuşup yazamazken, millet birbirini gömmek için bu yolu seçiyor.Hepimiz istanbul'un nadide semtlerinde doğmadık veyahut çevremizde yazarlar, çizerler yoktu.

Üst Alt