Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tercih nasıl ve neye dikkat ederek yapılır?

İlker Üstün

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bu puanla tercih yapabilir miyim ?

EKPSSP1 Puanı 61,12147
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 36291
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 52728

Eğer tercih yapma şansım var ise, tercih nasıl yapılır ? En çok nelere dikkat etmem gerekir ?
Ticaret meslek lisesi mezunuyum. Ortaöğretim kısmına mı tıklayarak tercih yapacam ? Kaç tane tercih yapabilirim ?
İşitme engelliyim. %52 yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkür ederim.

Tercihler ve atama konusunda yardımcı olacak var mı?

herkese merhaba.sanırım temmuz ay ortalarında tercihler yapılacak.30 hakkımız var.tercihleri çok stratejik yapmak lazım.bu konuda sitemizde kimler bizlere yardımcı olabilir?

sanırım yardım edecek kimse yok :(

Hocam umudunuzu kırmak istemezdim fakat %99 atanamayacaksınız.

Hocam benim için mi dediniz atanamayacaksınız diye ? Sebep ? Puandan mı kaynaklanıyor yoksa şans mı diyosunuz ?

Puanın düşük ve sıralaman çok yüksek arkadaşta ondan demiş atanamazsın diye..

Şöyle düşün 3 atama olur büyük ihtimal ortaöğretimden 8-9 bin kişi alsalar sen 36 bin küsürdesin, yani atanman zor onun yerine ortaöğretim branşı nedir? meslek lisesi mezunu isen kendi branşından kontenjan açılırsa öncelik o branştan mezun olanlara verilir..

İlker üstün , Nurettin doğru söylemiş , o puan ile meslek lisesi mezunu harici kadrolara atanamazsın.Tercihlerini buna göre ayarla

Şimdi hocam ben ticaret meslek lisesi mezunuyum. Muhasebe ve finansman dalı. İstanbulda istikamet ediyorum. Bu puanla uzakta olsa bi yer tutturamaz mıyım ? Yani neler olması gerek. Herkes olur dedi sizin görüşünüz farklı olunca hayal kırıklığına uğradım. Ben şansta olsa beceremem demiştim. Sanırım öyle oldu. Durum ne yani benim ne olacak ne yapmam gerekir ? Çok soruyorum özür dilerim.

Meslek lisesi olman avantaj, tercihlerde branşından tercih yaparsan çok iyi olur sen sadece branşından tercih yap derim kendi branşından şansın olabilir ama düz memurluk hatta hizmetli bile bu puana zor, kim dedi ki sana bu puana göre atanırsın diye branşından şans işi ama sıralaman çok yüksek devlette engelli açığı zaten 21 bin küsür tercihlerini mezun olduğun bölüm üzerinden yap..

Nurettin abicim ilgilendiğin için çok teşekkür ederim. Ben zaten sadece tek niyetim kendi bölümüm hakkında tercih yapmayı planlamıştım. Olduki istediğim yerde hastane ya da bi hizmetli olarak katılamam. Yanlış anlamadıysam. Ama Muhasebe ve finansman dalından bulabilirsem o da şans diyosunuz dimi ?

Ne sıralama ne puan tamamen şans arkadaşım senin atandığın ili senden yüksek puanda kimse yazmadığı sürece yerin garanti baraj yok çünkü son atamalarda o kadar kurum boş kaldı ki bakarsanız anlarsınız Kimi kurumun isminden çekinerek tercih yapmamış kimi de Hizmetli olmayı kabul etmediği için tercih etmemiş sonuç kadro boş kalmış evet arkadaşım devlet sana uygun işi vermek zorunda sağlığın el vermiyorsa getiririsin raporu geçersin masa başına olur biter ha birde şu var herkesin sağlığı el vermediğinden dolayı ailesinden de ayrılamayabilir ama bu o kurumların açtığı kadroların boş kalması demek değildir.Benim naçizane önerim tercih yapacakları zaman kurumları seçerken hangi kurum ne iş yapar onu da gözden geçirmeleri kurumun ismine aldanıp tercih yapmamazlık etmeleri sonuçta memur da olsan hizmetli de olsan kimse sana sağlığını daha çok bozacak iş veremez İnşallah herkes atanır

arkadaşım 2018 e çalış mutlaka bişeler yaparsın sonuçta lise mezunusun ancak yukarıdaki arkadaşlarında dediği gibi atanman imkansıza yakın mesleğinle ilgili bir alanı seçsen bile olmaz puanın ve sıralaman çok düşük bu sınavı unut ve ileriye bak İlker Üstün

Üst Alt