Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tercih islemleri onaylandi. Yazdir deyince işlem tamamlanıyor mu?

serkansalih

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba. %66 engeli olan ilkogretim mezunu enistem icin tercihleri yaptim. onaylama ve yazdirma sayfasi acildi. pdf olarak kaydettim. baska bir islem yapmak gerekiyor mu

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onaylandıktan sonra başka işlem yapmanız gerekmiyor, Sadece dua edip beklemeniz Allah hayırlısını nasip etsin..

inşallah. herkes icin hayirlsi olsun insallah. kalbimizdeki hayirli etsin ve nasip etsin 😊

yazdirmaya gerek yok. nereleri tercih ettiğinizi görmek için bir belge.

Klavuzda belirttiği üzere EKPSS/Kura Tercihleriniz ÖSYMye bildirilmiştir yazısını gördüysen sorun yok. Pdf olarak kaydetmişsin zaten. Lazım olduğunda çıktısını alırsın.

eyvallah

OttoEmpire

tercih ettik ve gönderik ösym ye diyelim..sonra değişiklik yapmak istesek yapabiliyormuyuz..yoksa birkere gönderdik mi iş bitti mi ? :)

fringe

22 Temmuz tarihine kadar değişiklik yapma hakkınız var. Ancak her değişiklik yaptığınızda aynı işlemleri tekrarlayın. Tercihleriniz ÖSYM'ye iletilmiştir yazısını görün.

Üst Alt