Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tercih için kurduğum mantık doğru mu?

meralmiz

Üye
Konular
55
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaşlar kendi hesabıma göre ne kadar doğru ne kadar yanlış siz yorumlar mısınız?

Lisans mezunu alım sayısı=1480

sıralamam:1913-(alınacak alan dışı sayısı)868=1045(açıkta kalan)
1045-868=612(alan içi tercih edecek aday sayısı)
612-200(halen memur olup tercih yapamayacak olan)=412
1045(açıkta kalan)-412(alan içi atanan)=633(önümdeki açıkta kalan sayısı)

yani ben 634. Mü olacağım 2. Atamada bunlar doğru mu yorumlar mısınız

Bu arada benim alan dışı tercih yapacağımı varsayarsak

memur olup tercih yapamayacakların sayısını nerden buldunuz?

arkadaşım benim yorumum şöyle... öncelikle seni biraz matematikten uzaklaştırmak istiyorum. bir kere bu atamadan sonra ki atamalarda şansın şuan kinden 30 kat fazla. yine matematik oldu yahuu. bence istemediğin yerleri tercih edip ızdırap etme kendine istediğin yerleri yaz ve olmazsa da: çok kısa sürede gelecek olan ikinci atamaları bekle. hatta 3. de nokta atışı bile yapabilirsin. tabi maddi durum önemli mesela benim gibi hiç bir gelirin yoksa her yeri yazabilirsin. sıralama bu şekilde yorumlarla yorma kafanı valla ya rahat ol bekle, sadece istediğin hoşuna giden yerleri yazz.

birde yaptığın matematikten bişey anlamadım:))

:) dogrudur matematik iyi değil benim bunu bile hesap makinesi ile yaptım ama kurduğum mantık doğru mudur ve ya doğruya yakın mıdır

sıralamanız 2. atama için iyidir 1913- 1480 = 433. olursunuz tabi 1480 kadronun hepsine atanıldığını düşünürsek. artı tercih etmemek riskte olabilir , bazıları 1480 in içinde olsa bile 2. hatta 3. tercihleri bekleyecek yani sizden yüksek puanlılar. artı gene şöyle bi risk var şuan 2014 te 2 tane ekpss ataması oldu dersek, 3. ve son atama olur 2016 ya kadar , yani siz istedğiniz yerlerden az istediğinize göre 30 tane tercihi doldurun atanma ihtimaliniz var

anladım saol arte ve diğer arkadaşlarım....

yani demek istedim ki;
lisans alım sayısı:1480 benim sıralama 1913 hadi diyelim ki 1480 in 200 kadrosu boş kaldı ve 200 kişi de şuan memur veya emekli o zaman 1913-1480=433 kaldı mı yani ben 434. mü oldum 2. atama için 4001 den 500 kadro açılsa olur mu yani

sınava girenler ,mesela bu tercihte,tercihini yaptı kazanamadı,diğer tercihlerde de tercih yapabilirmi?ben açık lise okuyorumda,daha bitmedi,ilköğretimden başvurdum kuraya,ama bunu merak ettim yani mesela 2012 de yapılan sınavdan sonra 2 kere daha yerleştirme yapıldı,ama işte bir kez tercih yapan, bi daha yapabilirmi?

mastek22;

[SIZE=4]kazanamazsan yaparsın tabikide puan 2 yıl geçerli [/SIZE]

alan için alan dışı o bu şu çok şey yazmışsın kafamı karıştırdı fazlada okuyup anlamaya çalışmadım... Ama son cümlende ikinci atamada 634. üncü olacağını yazmışsın...
Bu konuda fikir vermek gerekirse ewet tahmini olarak ikinci atamada 600 ve daha yukarıda olursun tahminimce.. Ama lisans bu çalışanlar var öylesine girenler öğretmen olup tercih yapmıyanlar.. Sınava başvurup daha okulu bitirememişler.. Onun için siz bu tercihte şöle bi yol izleyin... 30 tercihi isteyeceğiniz ve gidebileceğiniz burası çıkarsa mutlu olurum deyip gidebileceğiniz il ve kurumları doldurun... Hiç belli olmaz... Bi bakmışsınız memursunuzz...

ekpss hk.

inşaallah aslan-kedicik rumuzlu arkadaşım tavsiyelerinizi uygulayacağım hep atanırız umarım....

Üst Alt