Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Temsilli askerlik yapsam çürük silinir mi?

wolf123

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar 1 ay once askerden cürük almıştım 1 günlük askerlik varmış acaba 1gün asker olsam tezkere alırmıyım duyduğuma göre terhis belgesi veriliyormuş o belgeyi alıp askerlik subesine gitsem çürük slinirmi

Kendin söylüyorsun temsili diye:)askerliğe elverişsiz raporu hiç bir koşulda sistemden silinmez.temsili teskere alınabilir ama 18 ay 15 ay 12 ay Askerlik yapan la aynı sayılmaz(örnek)bazı siyasilere fahri doktora unvanı verilir,ama sadecede bir ünvandır bir akademisyenin yetkilerine sahip değildir.

wolf123 sistemde sadece muaf yazar ama neden muaf belirtmez mahremiyet gereği . diyelim memur oldun sistem de sadece muaf yazar efendim çürüktür sakattır delidir. yazılmaz gerekçesi,

nedeni yazmıyor ama muaf olduğun gözüküyor soruyorlar neden muafsın diye o yüzden sistemde muaf ibaresini nasıl kaldırabilrim

acaba sunu merak ediyorum temsili askerlikte verilen teskere ne işe yarar

@wolf123

anı ve hatıra olarak saklarsınız, başka bir işe yaramaz

Üst Alt