Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Temmuz'da 3 bin engelli alınacak

mssql;

ok.sedat gedık alıntısını unutmuşum adam hemen ınandı oyuzden..

baskı altına alalım arkadaşlar birlikten kuvvet doğar şaka gibi 3 bin :l

3 bin başvuran sayısına göre az görünebilir ancak,bu sınavdan kaç kişi yüksek alcak kaç kişi yerlerde olcak..birde ilk etapta bütün kadroya alınma gibi bi şansı Türkiye tarihinde zor bulursunuz.Siz dua edinde 2 yıl içinde 3-4 kere 3 bin alsınlar..o zaman baya eder.ha bide zaten hakeden eninde sonunda atanıyor..2. de atananıda gördüm 3. de atananıda..Bu demek oluyor ki hakeden bir şekilde bi gün atanıyor..

3 bin nedir ya dalga mı geçiyorsunuz insanlarla

Arkadaslar osymyi aradim ordan aldigim cevap şöyleydi. Bize oyle bir bilgi gelmedi geldigi zaman sitemizde duyrulur zaten.diye cevap aldim.ben sahsim adima konusuyorum boyle bisey galiba asilsiz osym 3000 demedikce inanmayin.

kura ilede atamalar oluyor onlar nasıl oluyor ne işi veriyorlar nasıl bir iş bu.

Valla oralarinida bilemiycem aldigim cevap budur.Boyle bisey olsaydi ilk osymde yayimlanirdi cunku ikiside devlet kanali birbiriyle paslasan kurumlar

Valla şaka gibi ben de bu sınav da çok atama olacak diye biliyordum.Mecbur atayacaklar kardeşim. genel seçim var, seçimi düşünüp illa atayacaklar.Sırf engellileri kullanmak istiyolarsa atayacaklar eninde sonun da zorla da olsa atattırıcaz ulan :D !.

alsınlar başına çalsınlar 3 bin kadroyu seçimde gürürler

Arkadaslar 3 bin kadronun duyurusu devlet personel baskanliginin kendi sitesinde bile yok osymnin sitesinde olmayan duyurulara itibar etmeyiniz nasil olsa ilk atama secimden once olacak klavuzu okursunuz 3000 ibaresi mevcutsa secimde tavrinizi belli edersiniz

Kaynak olarak Anadolu Ajansı gösterilmiş ama öle bir haber yok arkadaşlar. Moral bozmaktan sevinen insanlar var boşuna keyfinizi kaçırmayın !!!!

ermantunahan;

Devlet Personel Başkanı açıklama yaptı inanmanız için daha kim açıklama yapacak.

Her sinavdan sonra medya kollarimiz cesitli yollar vasitasiyla insanlar uzerinden prim yapmayi sever bunun icin sukunet cercevesinde moral bozmadan sonuclari beklemek en dogru yol olacaktir.

Yakups.daha kimler aciklama yapacak soruna cevap veriyorum.(OSYM) baskan aciklama yaparken yanindamiydin kendi sitelerinde yok boyle bisey

artık kura ıle olan %1 sans oldu %0 3000 kısıde en az 120 bın kısı kura en az 67 bın kısıde sınava giren kardeslerimiz basvurcaktır alım bu sefer cok az ınsallah herkes atanır bu rakamla cok kısı acıkta kalcak gene hayırlısı olsun ne dıyelım zor :(

ermantunahan;

Kardeşim ajansların verdiği haber.Adam açıklama yapmış.Meb bakanı 4000 öğretmen alacağız diyor ama Meb2in sitesinde böyle bir haber göremiyoruz adamın ağzından çıktıktan sonra yeni bir karar alınmazsa kesindir.Mantığınız çok yanlış.

yakups hangi ajansta öle bir haber var ? önce bunun cevabını ver akabinde yorumların devam et. saçma sapan laflarla milletin moralini bozmaya ne hakkın ne yetkin var.. otur bekle sende herkes gibi resmi bir açıklmayı

Kardes osym hemen bildirirdi boyle biseyi bir sayisal veri soz konusu ap acik ortada osym neden bildirmiyo o zaman ?

Arkadasim haberi iyi oku temmuzda sinavlar yapilacak agustos eylulde yerlestirmeler olacak diyo

tamam da bütün engelli alımları ekpss ile olucak denilmişti bu temmuz sınavları ne oluyo ozman.. birşeyler var bu işin içinde

Temmuzda sınav falan yok tekrardan yaa ne diyorsunuz :D

bu 3 binin içinde lisansa 1000 kadro verilir mi :l

Devlet personel baskani kendi bunyesi tarafindan yapacak sinavi attigim linkteki videoyu iyi izle oyle karar ver sinavin olacagini olmayacagini orda devlet personel baskani konusuyo

kuraya gırcek olanlaradamı sınav yapılcak

musty35;

Arkadaşlar artık liseden o kadar fazla alınmaz en iyi liseye 1000 kadro verirler onuda verirlerse bu süreçte 1000+1000+1000 diye paylaştıracaklar birde şöyle bir şey var bu başlangıç en iyi alımı 2015 yapacaklar merak etmeyin derim....

ermantunahan;

Daha çok bilmiş arkadaş birincisi video özet tamamı yok ikincisi adam devrik cümle kurmuş sen ordan temmuzda sınav anlamışsın.Yerleştirme 2014 temmuzda sınavla olacak diyor yani sınav puanıyla demek istiyor bir de başımıza yeni sınav çıkardın.

Üst Alt