Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Teknisyen yardımcılığı için bir sertifika gerekiyor mu?

bekir74

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben endüstri meslek lisesi bilişim bölümü mezunuyum. emniyet yada yurtlar,kyk gibi yerlere teknisyen yardımcılığı tercihi vermek istiyorum. bunun için gerekli başka bi belge sertifika gerekli mi yoksa lise mezunu olmak yeter li mi ?

hayır benim anlatmak istediğim emniyette ve ya yurtlarda teknisyen yardımcılığı için tercih verebilirmiyim branş önemli değil yani

74 almıştım bilgim olmadığı için yazmamıştım.

Bölümün ne emniyet de teknisyen yardımcılığı hizmetli ile aynı temizlik cay buna benzer işler yaparsın

Bolumu bilisimmis emniyette bilg teknisyeni teknikeri ne is yapiyor cay mi

kardeşim teknisyen yardımcılıgı yardımcı hizmetler sınıfında yardımcı hizmetler sınıfında oldugu için teknisyen yardımcısını heryerde her işte calıştırabilir teknisyen teknik hizmetler sınıfında oldugu için her yerde çalıştıramaz teknik işlerde calıştırabilir meslek lise mezunu olan teknisyen yardımcısı, teknisyen olabilir fakat hangi bölümlerde kadro acmışlar ona bakmak gerek

bekir74

Bekir kardeş emniyet ve kredi yurtlar kurumu tesisat veya elektrik teknisyeni alıyor genelde

Üst Alt