arkadaşlar, İstanbul'da ve tabi ki tüm Türkiye'de tekerlekli sandalye ile rahatlıkla gidilebilecek konser ve tiyatro salonları oldukça az. ilgimi çeken her oyun ve konser haberinde önce nasıl gideceğimi düşünüyorum. Burada tekerlekli sandalye ile gittiğiniz salonlarla ilgili tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? Örneğin ben geçen yıl Kadıköy Süreyya Operası'nda çok sayıda etkinliğe kolaylıkla gidebildim. Burası tekerlekli sandalye kullananlar için oldukça rahat bir mekan. Localardan rahatlıkla izlenebiiliyor, locaya tekerlekli sandalye asansörü ile ulaşılıyor, rampalar, tuvaletler var. Operada çalışan görevliler de yardımcı oluyorlar.
Bu tür mekanları paylaşınsanız sevinirim. Özellikle, salonun konumu, yani asansörle ulaşılıyor mu, giriş katında mı? Rampalar var mı? Koltuklar arası ulaşım nasıl veya engelliler için özel bölümler ayrımış mı? Bu kriterleri göz önüne alarak yanıtlamanızı rica ediyorum.
Herkese şimdiden teşekkürler
Bu tür mekanları paylaşınsanız sevinirim. Özellikle, salonun konumu, yani asansörle ulaşılıyor mu, giriş katında mı? Rampalar var mı? Koltuklar arası ulaşım nasıl veya engelliler için özel bölümler ayrımış mı? Bu kriterleri göz önüne alarak yanıtlamanızı rica ediyorum.
Herkese şimdiden teşekkürler