Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TEK Robotik Mobilizasyon Aracı. Ayağa kaldıran, iç mekana uygun

Akşam tv de izledim. Ürün fiyatı 15.000 dolar dediler. Biraz fazla geldi. Başka ülke ürünlerini tam bilmediğim için benzerleri ne kadar kıyaslama yapamadım. Alıp kullanabilenlere hayırlı olsun. Benim kilo ve boyumu hesaplayınca benle beraber devrileceğine garanti verebilirim :))

İyi ama o cihazin kişiye özel yapildigini okumustum. Yani kilo boy problem olmamaliydi bide nasil ulasicaz ki yaa

Yanılıyorsam düzeltin videoda tanıtım yapan arkadaş bastonla yürüyen bir engelli diye biliyorum.
Uzun boylu ve kilolu birisi ayağa kalktığında olası bir kasılma anında devrilir. Hele ki yokuş aşağı tüm hızlarda motorun elektriği kesilmesi halinde tüm testlerde başarıyla durduğunu söyledi yetkili firma yöneticisi. Yokuş çıkarken geri kayma ihtimali üzerine tek kelime etmedi.
Seri üretime geçmişler. Daha da geliştirileceğine inanıyorum. Zamanla benzer ürünler çıktıkça fiyatı da düşecektir.

Yok yok bugün tekrar izledim bi programda 5 yillik omurilik felcli o tanitimindaki kisi zaten öyle isteyen herkes degil sanirim bi muayene ve deneme süresi varmis bi bakalim haber bekliyoruz

Teknoloji bu kadar ilerlemişken,böyle kolaylıklar sağlanmalı artık.

Çok güzel düşünülmüş ve tasarlanmış.Faydası çok olur kullanabilenlere.

Çok orjinal bişe..Paraplejilerin imkanı varsa kaçırmasın akıyosun resmen :D

Ewet ah keşke hic kullanmaya ihtiyac kalmasa ama hayat işte.. İnsAllah uygun bi maaliyeti vardir da daha fazla ihtiyac sahibine ulasir.

Bundan birkaç sene önce piyasaya ilk çıktığındaki versiyondan çoook daha estetik bir ürün yapmışlar.

Bu arada dünyanın en büyük üniversitelerinde ve kurumlarında sayısız testten geçtiğini ve tüm belgelere sahip olduğunu da biliyorum. On numara olmuş! :)

Evde-işte kullanmak için bütçesi elverenlere çok pratik bir cihaz.

Videodaki Akın arkadaşımız L seviyesinden of'Lidir. Ellerini kullanabilen herkes için uygun bir üründür.

ürünü yokmu test eden hiç?
fiyat-performans yorumlicak?

çok güzel bir şey bu, hatta tepsi bile taşınır bununla :)))))) @sema

Ayakları sabitleyen cırt cırt ve kayışlar hiç sağlammış gibi görünmedi gözüme.

@Seldoş , tepsi taşıyabilmek için 15.000 $ bedel fazla değil mi ? :)

tepsi taşımak için bunca paraya lüzum yok bence de:) tepsiler size kurban olsun:)

Üst Alt