Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tek kolumdan sakatlığım var. EKPSS bilgisayar işletmeni kadrosuna alınır mıyım?
Öncelikle benimde sol kol engelim var %45. Bu kadroya girmek için MEB onaylı bilgisayar işletmenliği sertifikanız olması gerekir. Neler yaptığına gelirsek yerine göre bilgisayar bakımı, tamirat gibi şeylere bakıyormuş. Fakat genel olarak Microsoft Office programlarını (excel,powerpoint,word vb.) bildiği için bilgisayar başında olacak şekilde evrak işlerini bilgisayara geçirme işini yürütür. Net:1863.49 Lira Toplam olarak 2124 lira maaşı vardır. Kolunun bir problem olacağını zannetmiyorum. Orta serilikte yazabiliyorsan bir problem olmaz kanımca. Bende seçeceğim tercihlerde. Seri yazdığımı düşünüyorum
sadece sag elimle yazabiliyorum yaklasik alti senedir kullaniyorum bilgsayarimi tek ellede olsa bende hizli yazdigimi dusunuyorum ise baslatmada sikinti yaratmayacaklarini dusunuyorsunuz umarim oyle olur,bu arada orgun egitim unide gordugum bilgisayar dersi transkriptim var.