Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tek kolumdan sakatlığım var. EKPSS bilgisayar işletmeni kadrosuna alınır mıyım?

ertan35

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaslar

sol kol engelim var bilgisayar işletmeni kadrosunu tercıh edersem işe başlatmada bir sıkıntı cıkarmı, memur kadrosundan ne kadar farklı yaptıgı iş?

Öncelikle benimde sol kol engelim var %45. Bu kadroya girmek için MEB onaylı bilgisayar işletmenliği sertifikanız olması gerekir. Neler yaptığına gelirsek yerine göre bilgisayar bakımı, tamirat gibi şeylere bakıyormuş. Fakat genel olarak Microsoft Office programlarını (excel,powerpoint,word vb.) bildiği için bilgisayar başında olacak şekilde evrak işlerini bilgisayara geçirme işini yürütür. Net:1863.49 Lira Toplam olarak 2124 lira maaşı vardır. Kolunun bir problem olacağını zannetmiyorum. Orta serilikte yazabiliyorsan bir problem olmaz kanımca. Bende seçeceğim tercihlerde. Seri yazdığımı düşünüyorum :)

sadece sag elimle yazabiliyorum yaklasik alti senedir kullaniyorum bilgsayarimi tek ellede olsa bende hizli yazdigimi dusunuyorum :) ise baslatmada sikinti yaratmayacaklarini dusunuyorsunuz umarim oyle olur,bu arada orgun egitim unide gordugum bilgisayar dersi transkriptim var.

Birbinizle konusun da ayni yeri yazarken dusuk puanli dikkatli davransin )

bakalım artık hayırlısı :)

Son düzenleme:
arkadaşım sen kazan önce yerleş gerisinin bir önemi yok kamuda kim ne iş yapıyor ki :)

Üst Alt