Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tek gözüm görmüyor. %40 rapor ve 3600 günden emeklilik..?

yakupkestel

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
sigortaya girişim 1989 inşaat işçisiyim
bir gözümde görme 0 diğerinde tam
meslek kazanma gücü kaybını hesaplıyorum
arıza ağırlık ölçüsü 35
meslek grubu 4
göz arıza tablosundan B çıkıyor.
38-39 yaş cetvelinden 35-B den meslekte kazanma gücü azalma oranı 41
52 yaş için ise 46 çıkıyor
neden doktorlar direk 32 rapor veriyorlar.

yakup kardesim doktorlar verirler baska hastanelerede git derim birde hastalikdan ötürümü kaybeydin yoksa is kazasimi ben %52 aldim gecmis olsun

benhatalikdan ötürü %52 aldim

iş kazası değil çocukken düşme sonucu gözümü kaybettim

hastalıkdan ötürü gözünün tekini kaybedenlere %40 ve üzeri veriyorlar diger bir olaylardan ötürü tekgöz durumu malasef %32 bu konuda okadar cok arkadasimiz madur durumda herkonuda yasamlarinda is hayatinda ve cevresinde cok madur durumdalar devlet bu durumda olan arkadaslarinmiza gercekten ilestirici bir ilac gelistirmeleri gereklidir cok sayida arkkadasimiz tek gözü görmedigi icin yasamlarini kaybediyorlar trafik kazasi is kazasi benzeri sekilde görüyoruz duyuyoruz allah türküyedeki tüm engelli rkadaslara yardim etsin hele hele bu yükümet engellini yaninda degil bir arkaasim var 3 ayda bir arzak yardimi geliyor engelli kendisi 5 ay oldu cocuk hergün ariyor ben bile aradim neden gelmiyor memur bey dedim gelecek neden arayip bizi rahatsiz ediyorsunuz demezmi bak adresinizi biliyorum vakfın gelirim oraya kafani koparirim senin dedim 1 saate kadar gelmezse sonra arkadas aradi senden allah razi olsun geldi dedi bu insanlari neden madur ediyorsunuz kardesim illa kaba kuvetemi ba vuralim devlettttttt nerde bu devletttttttttttttt türküyeyi satmakla meskul bu devletttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Maalesef bir gözün görmeme hali için sakatlık oranı cetveli'ne göre % 32 oran verilir ve bu da sakat statüsünde sayılmanızı sağlamaz. Yani erken emekli olamazsınız

Üst Alt