Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tek göz ve işitme kaybı, tip 1 diyabet ve bel fıtığı ile hangi oranda rapor alabilirim?

xertanx

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
7
Merhaba ,
Benim %40 raporum vardı sağ göz hiç görmüyor ve sağ kulak işitme kaybı vardı.
Sağ gözüm doğuştan görmüyor, her iki kulakta hafif işitme kaybı var, Tip 1 şeker hastasıyım, bel fıtığı ameliyatı oldum 2016'da, şu an hala 3 tane fıtığım var, idrarımda protein kaçağı mevcut.
Bugün heyete girdim. Bana yüzde kaç verirler.
Çok korkuyorum , raporumu %40 altında verirler düşürürler diye

Merhaba arkadaşlar geçen hafta heyete girdim engel oranın %70'i geçik. Raporum bugün e-devlet'e düştü Bir de ne göreyim rapor oranım toplam %7 ne yapmam lazım bana bir akıl verin.

Raporu aldığın hastaneye git durumu anlat. Dediğin gibiyse yardımcı olurlar.

Umarım sadece sisteme girerken yapılan basit bir hatadır da bir an önce düzelir. birde en başta başlatmasınlar da.
siz en yakın zamanda direk hastaneye gidip görüşün

l27hl8z.jpg

Merhaba arkadaşlar geçen hafta heyete girdim engel oranın %70'i geçik. Raporum bugün e-devlet'e düştü Bir de ne göreyim rapor oranım toplam %7 ne yapmam lazım bana bir akıl verin.

@xertanx,

Sen iyi misin? Bu kadar panik yapıp kendini strese sokmaya gerek yok ki! Hastaneye git durumu anlat. Yardımcı olacaklar. Sistemsel bi hata olmuştur düzeltilir.

Üst Alt