kansizlik basa bela..
Kendimi bildim bileli hastanedeyim. Uc yasimda teshis konuldu bana, bazi arkadaslarima ise alti aylikken.. Sisli'de yattim uzun sure annemle,, Kirikkale'ye tasindiktan sonra da uc haftada bir ankara tip ziyaretlerimiz basladi, sagolsunlar orada duzenli tedavi olmanin onemi anlatildi ve ben uc haftada bir kan aldim, gunasiri bazen her gun karnimdan igneler oldum, pompayla 10 saat boyunca ilac gonderilen ignelerden.. Baska haplar, vitaminler yuttum, yutuyorum. Ista boyle ben o hastaneye 1981 yilinda gitmeye baslamistim. Babam, tip fakultesinde ogrenci olanlarin profesor oldugunu soylemisti bu surecte, ben bir adim ilerisine daha sahit oldum ne olmustu beril, nejat hoca, bashekim, ha, bashekim oldu. yoksa baska bisey mi neyse yanlissa sen duzelt..
(zavalli arkadasim beril ise hastanede yasiyor neredeyse, tedavi gordugu yerde calismaya basladi ustelik canim benim cok opuyorum seni,,,
)
not: bazi arkadaslarim bu hastaligin yan etkilerini yasadilar, dalaklari alindi, safra keseleri alindi, seker hastasi, kalp hastasi oldular.. ooof ooof duzgun bir tedavi metodu izlemeyince boyle daha da cok vuruyor bu hastalik..