Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tebligatnameyi imza karşılığında mı aldınız?

Danua.

Üye
Konular
107
Reaksiyonlar
3
Tebligatnamenizi imza karşılığımı aldınız , yoksa postacı sadece posta kutusuna mı bırakıyor ?
Bu belge iadeli taahütlü mü yollanıyor ?

tebligatname imza karşılığı alınır. bizzat kişinin kendisine teslim edilir

Bana tebligat falan vermediler valla. Aradım izmir il milli eğitim müdürlüğünü okulunuz şurası ilçe milli eğitime gidin dediler. Oraya gittim daha kararname benim ekranıma düşmedi öğlene doğru arayın dedi ordaki görevli bayan. Öğlen aradım kararname geldi ben okulunuza yolluyorum buraya hiç gelmeden okulunuza gidin dediler. Okula gittim başlama yazısını aldım ilçe milli eğitimin muhasebe kısmına teslim ettim. Onlar da bana bir evrak verdiler üzerinde emekli sicil numarası yazan, onu da aldım okula getirdim. Şimdi de vergi indirimim olduğunu okula veya muhasebe kısmına bildirmeleri için dilekçe vermeye gelir idaresi başkanlığına gidiyorum..

Danua. Ne için tebligat?
Eğer icra, dava vs gibi bir şeyden dolayı tebligatsa yani özelse,
Kişinin kendine yada eşine aile bireyine teslim edilir
Eğer evde yoksa kişi, mahalle muhtarına teslim edilir.

Yok eğer diyelim ki ÖSYM'den bir yazı gelecek.
Posta kutunuza bırakır. Çünkü adli bir işlemi yok.

Atama onaylanmış ,göreve başlama tebligatı bekliyorum , onun için sordum.

Danua. Herhangi bir bilgi gelmediyse siz kurumu arayarak bilgi alabilirsiniz.

Yollanan tebligatname kuruma geri gitmiş , evden çıkmadığım halde geri gitmiş. :)
Ah ptt ah.
Tüm mektuplar normal gelir şansa bak.

Üst Alt