Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tayin istiyorum. Prosedür nasıldır? Sonucu ne olur?

burak67

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
1
Selamın aleyküm arkadaşlar hayırlı ramazanlar,
Türkiye İstatistik Kurumu’na atandım mayıs ayında 2 yılım dolacak ancak bu kurumu seçtiğime çok pişman oldum açıkçası. Bu 2 yıl içinde her türlü mobingi gördüm çalıştığım yerde 6 kişiyiz her türlü laf sokma, küçük düşürme, ötekileştirme, fazla iş yükleme vs. gibi moral bozucu hareketlerle karşı karşıya kaldım ve kalıyorum da. İzin konusunda da çok sıkıntı yaşıyorum izin isteyince 40 takla atıyorum ayrıca bize özel verilen kar tatili izni, 3 Aralık izni bunları kullanamıyorum. Daha sonra izin istersen vermem diye tehdit ediliyorum. Epilepsi hastasıyım bu yaşanan durumlar hastalığımı da etkilemektedir.
Merak ettiğim konu, bu TÜİK her yerde yok. Türkiye'de 26 ilde var. Ailem Tekirdağda yaşıyor. Bu kurum Tekirdağda yok. Ben İstanbula tayin istiyorum. Tayin dilekçesi yazsam dilekçeme ne yazmam gerekiyor? Ailem Tekirdağda yaşıyor aile bütünlüğünü sağlamak için İstanbula naklimi istiyorum yazsam kabul edilir mi? Tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum.

Dilekçende o ilde kurum varsa kabul edilir. Edilmezse idari yargı mahkemesine müracaat edebilirsin.

@ŞamilBasayev67, bizim bölge müdürü biraz cins bir tip. Tayinimi vermeyebilir büyük ihtimalle de uğraştıracak beni. Vermezse mahkeme sürecine gidersem sonuç alır mıyım?
bu arada Zonguldaklı mısınız

Evet Zonguldak lıyım. Uğraşacak birşey yok kanunen hakkın. Vermezse zorla alırsın tayini. İdari yargı mahkemesi tayini onaylar.

Üst Alt