Bugün sohbet odasında üzücü bir olay yaşadım.Konu güzellikten açılıp nasıl saptırıldığını hala anlamış değilim.Af yoluyla salınan mahkumların tekrar suç işlediğini bunların asılması gerektiğini söylendi.Ben insanların cezalarının hukuksal yollarla verilmesini ve adil cezalar alması gerektiğini belirttim.Herkes kendi fikrini belirtmekte özgürdür.Ancak benim o kişileri koruduğumu,benim de aynı zihniyette olduğumu söyledi.Ancak asıp kesmekle bir şey olmayacağını belittim.Cezaevinde rehabilite edilmeleri gerektiğini,eğitilmeleri ve tedavi edilmeleri gerektiğini belirttim.Ancak ben hukuki yolları savundum diye beni de o insanlarla aynı kefeye koymaları çok doğru değil.Herkes olaylara farklı boyuttan bakabilir.Ben olaylara hukuki boyuttan bakıyorum.Kaba kuvvetle bir şey olmayacağını,adil yargının ve hukukun olmasını istiyorum.Ben insanlara tecavüz edilmesinden ya da öldürülmesinden yana değilim.Konu daha sonra 17 aylık bebeğe tecavüz edilmesine getirildi.Ben o çocuk için çok üzüldüm.Benim tecavüzcülerin tarafında olduğum,onları koruduğum,benim aynı zihniyette olduğum belirtildi.Hiç kimse küçücük bir çocuğa tecavüzü savunamaz. Bu bir insanlık ayıbı.Olaylar farklı yöne çekilerek garip bir duruma sokuldu.Bu konu yanlış anlaşıldı ve benimde o yönde eğilimi olan bir insanmışım gibi düşünüldü. Bu nedenle bu konuda küçük bir açıklama yapma ihtiyacı duydum.
Böyle bir konuyu siteye getirdiğim için herkesten özür diliyorum.
Böyle bir konuyu siteye getirdiğim için herkesten özür diliyorum.