1- Bu raporu tek hekim yazabiliyor mu yoksa 3 hekim raporu şart mi? 8 yaşımdan beri kullanıyorum şimdiye kadar hep 3 hekim imzali tıbbi malzeme raporu şeklinde aliyorum fakat bazı yerlerde tek hekim de olabileceğini okudum nedir bu durumun doğrusu?
2- Uzun süredir aynı hastaneden aldığım ve beni bildikleri için hiç bir tetkik vs istemeden raporumu yeniletiyordum fakat artık başka şehirde işe girdiğim için yeni bir hastaneden rapor yeniletmem lazım. Ürodinami gibi tetkikler isteyebilirler mi yoksa zaten nörojenik mesane tanım var ve aldığım geçmiş raporları görmeleri yeterli olur mu(spina bfida ve nörojenik mesane tanım var fakat ürodinamiyi en son 12 13 yaşlarında yaptırmıştım)?
3- Özel hastanelerden de bu rapor alınabiliyor mu yoksa sadece devlet mi?
4- Üroloji dışında bir bölümden bu raporu alabiliyor muyuz? Nöroloji vs
2- Uzun süredir aynı hastaneden aldığım ve beni bildikleri için hiç bir tetkik vs istemeden raporumu yeniletiyordum fakat artık başka şehirde işe girdiğim için yeni bir hastaneden rapor yeniletmem lazım. Ürodinami gibi tetkikler isteyebilirler mi yoksa zaten nörojenik mesane tanım var ve aldığım geçmiş raporları görmeleri yeterli olur mu(spina bfida ve nörojenik mesane tanım var fakat ürodinamiyi en son 12 13 yaşlarında yaptırmıştım)?
3- Özel hastanelerden de bu rapor alınabiliyor mu yoksa sadece devlet mi?
4- Üroloji dışında bir bölümden bu raporu alabiliyor muyuz? Nöroloji vs