Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürücü olamaz raporundan 2 yıl sonra tekrar ehliyet için müracaat..?

hayat76

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
38
Merhaba, arkadaşlar, ehliyet yenileme sırasında, sürücü olamaz raporu verilip, aradan iki (2) yıl geçtikten sonra, tekrar ehliyet yenilemek için müracaat eden var mı?
Son bir kaç ay içinde müracaat yapanlar nasıl bir işleme tabi tutuluyorlar.
Bilgisi ve deneyimi olanlar, yaptıkları işlemleri ve yaşadıkları olaylar hakkında bilgi verirlerse sevinirim.

Benim 2 yıl doldu, fakat tekrar sürücü olamaz kararı çıkması korkusundan müracaat yapamıyorum.

@hayat76 Denemeden bilemezsin o an insaflı birine denk gelirsin ehliyetin onaylanır bence dene derim burdan sormana dahi gerek yok

@bilgeadam, tabiki deneyeceğim, sadece yine ilk başvuru gibimi olacak, zorlayıcı onu merak ettim. Özel hastaneleri keşke kabul etseler

@hayat76, Ben özel hastaneden her yıl, 1 yıllık sürücü olur raporu çıkarıyorum psikiyatri için. Şimdi de uyku apnesi için 3 yıllık alacağım tedavim uygunsa, başka bir özel hastanden. Aile hekiminden sevk ettirmeyi unutmayın yoksa direk gidince çok pahalı oluyormuş.

Üst Alt