Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sen önce hastaneye gidiyorsun, Ortopedi komisyona sevk eder veya sürücü olur der. Komisyona sevk ederse bağlı bulunduğun yerdeki il sağlık kuruluna gideceksin.
@xxtayfa2133,
Asıl olan ölçümlerden ziyade, boyun neden dönmüyor bu daha belirleyici olmalı, ayrıca Emniyet Genel.Md. kodları neden uygulanmıyor,
En büyük sorun kodların kullanılamaması, kodları kullansalar, kimse mağdur olmaz,
Sürücü olamaz denilen kişilerin %80 ni zaten yıllardır sürücü olan kişiler, yeni ehliyet alacakları ayrı tutulabilir, çünkü onların trafik deneyimi yok herşeyleri yeni, bizim gibi eski sürücülerin deneyimleri yok sayılmasına sinir oluyorum.
@hayat76,
Valla bende ilk defa almaya çalışıyorum deneyimim de var zaten ama sürücü olamaz verdiler bana da boynunda güzel dönüyor ama yine vermediler asıl mesele oturdukları yerden bir kaç soru sorup raporu veriyorlar böyle uygulamali bir sistem getirseler daha iyi şimdi yine deneyeceğim adana devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum belki orda insafa gelirlerde verirler Allah hepimizin yardımcısı olsun...