Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürücü kursu prosedürleri olmadan elimdeki raporla H sınıfı ehliyet alabilir miyim?

erciyes_38

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
slm;
ben devlet hastanesinden h sınıfı ehliyet ve aparatlı otomobil alabilir olmak üzere 2 farklı rapor aldım..
eee şimdi de özel bir sürücü kursundan fark dersi vererek ehliyetimi değiştirebilirmişim de ne zahmetli işler bunlar yaa... özel donanım aracı bulunan kurs buldum bir çok evrak istiyorlar sabıka raporu, ikametgah ilmuhabiri ve tabiki fark ücreti olarak 400tl. istiyorlar... Bu evrakları tamamladıktan sonra ay sonuna kurs açılıyormuş ve diğer ayın sonuna sınav olacakmışız ve başarırsak ehliyet almayı hak edecekmişim de acaba o süreden önce bu raporlar ile ehliyet alabilir miyim??

Alamazsın kursa yazılıp sadece direksiyon sınavına tabisin onuda başarı ile gecersen yeni ehliyetine kavuşursun .
Sıfır araç alacaksan h SINIFI S.belgen olması şart
bende degiştiriyorum ehliyetimi c den h ye geciyorum boşuna zaman kayıp etme biran önce yazıl kursa

hastane elinde başka amaçlıda olsa(bakım parası) elinde bir rapor varken yenisini vermiyor.bende h sınıfı ehliyet almayı düşünüyorum.raporu nasıl halledicem çok merak ediyorum.şimdi süreli raporum.bu seferkini süresiz çalışmak için alıcam.h sınıfı ehliyet için napıcam nasıl hallolacak bilgisi olan varmı

arkadaşlar korkulacak bişi yok çok basit en vazla 1 gününüzü alıyor rapor almak sız ehliyetı alacagınız sürücü kursunu bulun gerısı kolay sınavlara gırıyorsunuz kazanırsanız sorun yok ben alallı 1 ay oldu daha önce almadıgıma pişmanım sürücü kursundan da istedıklerı 12 adet foto dıploma ssavcılıkdan sabıka kaydı vede nufus cuzdanı ilmihaber istiyorlar bu kadar

ehlıyet olmaadanda ehlıyet alınabılır raporu aldıktan sonra kımse araba alırken ehlıyet varmı dıye
sormaz.bırde bende sımdı araba alıcam ve ehlıyetımı b den h ye cevırmem gerekıyo ama surucu kurslarında
ozel tertıbatlı arac yok bır cok yerı arastırdım kendı arabanla kurs verıyorlar anlıyacagınız.bende bugunlerde
araba alıcam bakıyoruz.aldıgım arabayla ehlıyetımı arabamla alacam.

eğer raporunuz %90 üstü ise üzerinize araç alınabilir ama siz kullanamazsınız. aileniz vs. kullanabilir.

pronet benım raporum %90 ama h sınıfı ehlıyet alabılır ozel tertıbatlı arac kullanabılır
raporum var benım bu aracı kullanamöayacagımımı soyluyorsun

%90 ve üzeri raporlarda ehliyet şartı olmasa gerek diye düşünüyorum.yakınları adına araç alanlar H sınıfı ehliyet bulundurmuyolarki.araba aldıktan sonra sen kullanacaksan eger o zaman mutlaka H ehliyetin olması lazım.

Üst Alt