sayn oturanboğa.bende H sınıfı ehliyet almak için uğraşıyorum.daha önce antalya eğitim ve araştırma hastanesinden aldığım h sınıfı ehliyet alamaz raporundan dolayı baya sıkıntı çektim.kursa gittim sınavlarımı geçtim.raporumu da daha önce bi poliklinikten almıştım kursa vermştim.fakat trafiğe gidip ehliyetimi alacaktım ki sistemde daha önce devlet hastanesine yaptığım olumsuz rapor sonucu çıktı ortaya.ordan beni tekrar heyete yönlendirdiler.ankara numuneye sevk edildim.ordan da olumsuz cevap geldi.itiraz hakkımı kullandım.ankara atatürk eğitim ve araştırma hastanesine sevk ettiler.orda heyete girdim cevap olumlu geldi.fakat o zaman zarfında trafik benim evraklarımı iptal etmişti.ben onlara itiraz hakkımı kullanacağımı da söylemiştim.sen itirazını yap cevap olumlu gelirse tekrar evraklarını gündeme getiririz demişlerdi.fakat şu onlarla yaptığım görüşmeler sonucunda bana milli eğitime daha önce yazı yazdıklarını ve sertifikamın iptal edildiğini,sertifikamı tekrar almam için mahkemeye başvurmam gerektiğini söylediler.ben bu süreç içinde yeterince yıprandım zaten mahkemelerle uğraşmak istemiyorum.bu işin başka bi yolu yokmu acaba.mesela trafik milli eğitim yazı yazsa ve raporumunolumlu sonuçlandığını sertifikanın tekrar gündeme gelmesi gerektiğini belirtse bu iş çözülmezmi.yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekkür ederim..
raporu aldım raporda sıkıntı kalmadı.ama bu sefer de milli eğitimden aldığım sertifika iptal edilmiş trafikten.bu sertifikanın tekrar gündeme gelmesi için illa mahkemeye dilekçe yazmam şartmı.trafik bu konuda bişeyler yapamazmı.lütfen acil cevap.yarın trafiğe gitcem.yarına kadar bu konuyu en ince ayrıntısına kadar öğrenmeliyim..
raporu aldım raporda sıkıntı kalmadı.ama bu sefer de milli eğitimden aldığım sertifika iptal edilmiş trafikten.bu sertifikanın tekrar gündeme gelmesi için illa mahkemeye dilekçe yazmam şartmı.trafik bu konuda bişeyler yapamazmı.lütfen acil cevap.yarın trafiğe gitcem.yarına kadar bu konuyu en ince ayrıntısına kadar öğrenmeliyim..