01.06.2024 de vergi indirimi ile emekli oldum. Hastane raporum 5 yıl yüzde 50, fakat vergi dairesi vergi indirimi süresiz yüzde 50 olarak yazı verdi. Ben de bununla emekli oldum.
Süreli vergi indirimi yazısı diye bir şey var mı bilmiyorum.
Aslında ben vergi dairesine 2003 tarihli süresiz yüzde 50 raporumu vermiştim ve vergi dairesi beni hastaneye sevk etmişti. Hastaneden de 5 yıl süreli bir rapor geldi.
SGK beni tekrar hastaneye gönderecek mi? Yoksa vergi dairesi yazısına göre emekliliğin süresiz devam edecek mi?
Kendi kendime de ortalığa düşüp biseyler yapmak istemiyorum.
Fikriniz nedir? Konu hakkında kesin bilgisi olmayanlar cevap vermezse sevinirim. Sadece benzer durumu olanlar cevap versin lütfen. İyi günler dilerim.
Süreli vergi indirimi yazısı diye bir şey var mı bilmiyorum.
Aslında ben vergi dairesine 2003 tarihli süresiz yüzde 50 raporumu vermiştim ve vergi dairesi beni hastaneye sevk etmişti. Hastaneden de 5 yıl süreli bir rapor geldi.
SGK beni tekrar hastaneye gönderecek mi? Yoksa vergi dairesi yazısına göre emekliliğin süresiz devam edecek mi?
Kendi kendime de ortalığa düşüp biseyler yapmak istemiyorum.
Fikriniz nedir? Konu hakkında kesin bilgisi olmayanlar cevap vermezse sevinirim. Sadece benzer durumu olanlar cevap versin lütfen. İyi günler dilerim.