Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süresinin dolmasına 6 aydan az zaman kaldığı için ÖTV'siz araç için yeni rapor mu..?

Musabercan

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
said hocam geçen ay emekli oldum ama vergi indiriminden emekli yaptılar rapor süresi 1 yıl 01.03.2017 tarihine kadar geçerli bir daha muayene olacam sanırım

hocam bir şey daha var sıfır araç almak istiyorum ama rapor süresi 6 aydan az olunca yenisini istiyorlarmış raporum %100 mart 2017 de bitiyor yenisini alınca düşme olurmu kalp yetmezliği artı geçen ay kalıcı kalp pili takıldı raporda düşme olurmu soru 2 ötv ye zam geliyormuş benim almak istediğim aracın indirimsiz fıatı 110000 tl 1.6 motor yararlanabiliyormuyuz teşekkürler

Musabercan

Raporun süresi 6 aydan kısa sürede bitiyorsa, yeni rapor alınması şart.

Yeni raporun oranı düşer mi, bilmek zor. Sakatlık oranı cetveli'ne göre belirleniyor.

Var olan raporla hangi haklardan yararlanıyorsunuz? Rapor oranı düşerse bunlar riske girer mi diye değerlendirmek için soruyorum

Var olan raporla emekli oldum rapor oranım %100 yararlandığım başka hak yok araba almak için hakkımız varmış ocak ayında sgk dan sevk istiyecem tekrar muayene olmam gerekiyormuş kalıcı kalp yetmezliği ve kalp pili var rapor oranı düşermi sizce

Musabercan

Yeni rapor aldığınızda araç için de kullanabilirsiniz. Yalnız, emeklilik/kontrol muayenesi söz konusu olduğunda hastane size rapor vermeyebilir. Doğrudan SGK'ya gönderir. Böyle olursa elinizde rapor olmayacağı için araç alımı için araç da alamazsınız. Bugünden kendi başvurunuzla rapor alıp araç alım işlemi gerçekleştirebilirsiniz isterseniz. Daha sonra sgk sevki ile emklilik için ayrıca hastaneye gidersiniz.

Rapor oranının düşeceğini sanmam.

Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz

Hocam hastahaneye rapor yenilemek için müracaat ettim ve heyete girdim tekrar %100 verdiler ayın 10 unda raporu gel al dediler şimdi bu raporu tekrar vergi dairesine vercez ankaraya tekrar mı yolluyacaklar daha önce onaylanmıştı ama süreç ne olur ne kadar zamanda elime geçer araba almak için biraz acele ediyorum da ilk defa araba alacam heyecanlıyım zaman geçmiyor

Musabercan, raporunuz elinize geçtiği anda arabayı almayı düşündüğünüz bayiye gidin, gerisini onlar halleder. Araba alım işi olduğu için raporunuzun Ankara ile ilgili herhangi bir işlemi bulunmamaktadır. Ayrıca aynı marka arabanın diğer bayilerinde de mutlaka fiyat almayı ihmal etmeyin. Şimdiden kolay gelsin der alacak olduğunuz aracın şans getirmesini dilerim.

Teşekkür ederim yani hastahaneden bu ayın 10 unda aldığım raporla vergi dairesine gitmeden mi araba alabileceğim

Teşekkür ederim arabamı sizin dediğiniz şekilde aldım

Hayırlı olsun kazasız belasız binin (Musabercan) Nasıl aldınız ehliyet degiştimedenmi aldınız bende araç alacağım ama raporla gitsem olurmu bilgi verirmisiniz.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt