Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süreli raporu olanların EKPSS'de karşılaşabileceği sıkıntılar?

redeye

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar benim raporum süreli ve raporumun süresi 23,11 2015 tarihinde son buluyor engelli kimlik kartım bulunmakta ve onun üzerinde de yine aynı tarihe kadar geçerlidir diye ibare var. ilk gün gidip sınava başvurumu tamamladım, ama şimdi gördüğüm ve kafama takılan bir durum oldu oda klavuzun 10. sayfasında ENGEL DURUMUNA İLİŞKİN BiLGiLER başlıklı yerde
ENGEL DURUMUNA İLİŞKİN BİLGİLER Bu formda yer alan “Sürekli Engel Grubu” ve “Özel Durumlar” Aile ve Sosyal Politikalar
Bakanlığı İl Müdürlüğü tarafından verilecek Ön Kabul ve Taahhüt Beyanı belgesindeki bilgiler
esas alınarak doldurulacaktır.
Burada yer alan bilgiler adayın başvuru merkezine gelirken yanında getireceği Ön Kabul ve
Taahhüt Beyanı belgesindeki bilgiler esas alınarak başvuru merkezi görevlisince sisteme
kaydedilecektir. Bilgilerde farklılık olması durumunda Ön Kabul ve Taahhüt Beyanı
belgesindeki bilgiler esas alınacaktır.
Her aday için Sürekli Engel Grubu içinde bir seçeneğinin işaretlenmesi zorunludur.
yazmakta....... ve ösym merkezinde yaptığım başvuruda verilen çıktıda da engel bilgileri yazan kutucuklar

Engel Durumuna İlişkin Bilgiler

Engelli Grubu (Sürekli)

Tam Vücut Engel Oranı (%) 43

şeklinde doldurulmuş durumda......

buradan çıkacak ifade bu sınava süreli raporların başvuru yapamayacağı mıdır?

süreli raporu olanlar başvurdu 2 kiş biliyorum..başvuruda sorun yaşamamışlar.

dostum bende ilk gün yaptım başvurumu tamamladım ama burada bir çelişki ortaya çıkıyor yukarıdaki ifadeyle ve ösym aday işlemlerinde görülen
Engelli Grubu (Sürekli)Tam Vücut Engel Oranı (%) 43 ifadesi hatalı olmuş oluyor parantez içinde sürekli yazmaması gerekiyor... süreli raporla başvurduk sonuçta sürekli yazmaması lazım kafama takılan acaba süreliler alınmayacaktı da bize dikkat etmediklerinden dolayı mı başvurumuz alındı.... yani aile ve sosyal... de dikkat etmediler süreli mi diye de öyle mi ön onay verdiler acaba.....

Üst Alt