merhaba arkadaşlar benim raporum süreli ve raporumun süresi 23,11 2015 tarihinde son buluyor engelli kimlik kartım bulunmakta ve onun üzerinde de yine aynı tarihe kadar geçerlidir diye ibare var. ilk gün gidip sınava başvurumu tamamladım, ama şimdi gördüğüm ve kafama takılan bir durum oldu oda klavuzun 10. sayfasında ENGEL DURUMUNA İLİŞKİN BiLGiLER başlıklı yerde
ENGEL DURUMUNA İLİŞKİN BİLGİLER Bu formda yer alan Sürekli Engel Grubu ve Özel Durumlar Aile ve Sosyal Politikalar
Bakanlığı İl Müdürlüğü tarafından verilecek Ön Kabul ve Taahhüt Beyanı belgesindeki bilgiler
esas alınarak doldurulacaktır.
Burada yer alan bilgiler adayın başvuru merkezine gelirken yanında getireceği Ön Kabul ve
Taahhüt Beyanı belgesindeki bilgiler esas alınarak başvuru merkezi görevlisince sisteme
kaydedilecektir. Bilgilerde farklılık olması durumunda Ön Kabul ve Taahhüt Beyanı
belgesindeki bilgiler esas alınacaktır.
Her aday için Sürekli Engel Grubu içinde bir seçeneğinin işaretlenmesi zorunludur.
yazmakta....... ve ösym merkezinde yaptığım başvuruda verilen çıktıda da engel bilgileri yazan kutucuklar
Engel Durumuna İlişkin Bilgiler
Engelli Grubu (Sürekli)
Tam Vücut Engel Oranı (%) 43
şeklinde doldurulmuş durumda......
buradan çıkacak ifade bu sınava süreli raporların başvuru yapamayacağı mıdır?
ENGEL DURUMUNA İLİŞKİN BİLGİLER Bu formda yer alan Sürekli Engel Grubu ve Özel Durumlar Aile ve Sosyal Politikalar
Bakanlığı İl Müdürlüğü tarafından verilecek Ön Kabul ve Taahhüt Beyanı belgesindeki bilgiler
esas alınarak doldurulacaktır.
Burada yer alan bilgiler adayın başvuru merkezine gelirken yanında getireceği Ön Kabul ve
Taahhüt Beyanı belgesindeki bilgiler esas alınarak başvuru merkezi görevlisince sisteme
kaydedilecektir. Bilgilerde farklılık olması durumunda Ön Kabul ve Taahhüt Beyanı
belgesindeki bilgiler esas alınacaktır.
Her aday için Sürekli Engel Grubu içinde bir seçeneğinin işaretlenmesi zorunludur.
yazmakta....... ve ösym merkezinde yaptığım başvuruda verilen çıktıda da engel bilgileri yazan kutucuklar
Engel Durumuna İlişkin Bilgiler
Engelli Grubu (Sürekli)
Tam Vücut Engel Oranı (%) 43
şeklinde doldurulmuş durumda......
buradan çıkacak ifade bu sınava süreli raporların başvuru yapamayacağı mıdır?