Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Süreli rapor ile emekli oldum. Kontrol için rapor yenileme prosedürü nasıl olacak?

@badeefe, 15.01.2025 tarihinden itibaren yeni yasaya göre emekli olunuyor.Bulundugun ilin ssk il müdürlüğü ne gidib emeklilik icin seni hastaneye sevk edecekler alacagın raporu göre iş gücü kaybını değerlendiriyor kurul.mevcuttaki raporun olsada şartların emeklilik icin tutuyorsa ssk dan sevk alıp heyete girmelisin.mevcuttaki raporunun bitmesini beklemeye gerek yok

İLk raporu 3 yıl %60olarak verilen rapor. Yenileme ile 1 yıl %60;olarak güncellendi. Sgk ya bu raporu elden mi teslim edeceğim yoksa hastane otomatik sgkya gönderecekmi?

@kırcali_84, elden vermezler elektrik posta ile gönderir ssk.Daha sonra e devletden yeni raporun cıktıdını saa bilirsin

@fenerliyizz @güllerin efendisi @OturanBoğa abilerim. geçen hafta sgk'ya gittiğimde memur hanım, şubat maaşınız hesabınıza yatacak, ocak maaşınızı ise kimliğinizle şubeden çekebilirsiniz dedi. Bu sabah şubeye gittim sadece şubat maaşınız var diyo evet dedim hesabımda ama ocak maaşınız yok diyo. Tekrar sgk'yı ve alo 170'i aradım ocak maaşınız yok ki zaten diyor. Dedim siz dediniz toplu 2 ay yatırılacak sisteme bakıp söylediniz hatta ,Ya biz kimlerin eline kaldık kafayı yiyeceğim artık

abi baktım sadece 17.02.2026 20.000 ödeme bankadan çekilmiştir yazıyo. ocak ayı falan görünmüyor

sgk ya götürdüm raporu alamadılar. Hastane gönderecek bize, dedi. Kafama takılan şu oldu. Müracaat şekli kişisel müracaat yenileme yazıyor. Üst kısmında yer alan kontrol muayenesi kısmı boş. Bu sorun olur mu?

@kırcali_84, Hastane sekreterliği başvuru şeklini yanlış işaretlemiş o kadar.

Sonuçta ortada düzenlenmiş bir rapor var sıkıntı olmaz.

Üst Alt