Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli vergi indirimi ile emeklilikte kontrol istenir mi?

Derbeder25 iyide eski tarihli raporumuzun olması bizim suçumuzmu ozaman kımseye sureklı rapor ve vergı ındırımı vermesınler,

Bırde hangı gerekçe ile yenı rapor istemişler ki..!

Seneler önce resmı bır kurumun ekpss sınavına gırmek ıstedıgımde gorevlı memur yenı rapor çıkartman gereklı raporunda nerede hangı işlerde çalışıp çalışamayacağın yazmıyor bu şekılde sınavı kazansan bıle ataman yapılmayabılır demıstı boyle bır durum için yenı rapor ıstemelerı mantıklı ama emeklılık için hangı gerekçe ıle yenı rapor ıstıyorlar..?

Ayrıca bu sonradan cıkarılan yonetmelık yasa vs gerıye doğru işlıyormu kı o arkadaşlarınızın son durumu ne oldu ıtıraz etmedılermı yada paşa paşa gıdıp yenı rapormu aldılar.?

Bende seker tansiyon kolestrol duz taban sekere bağlı noropati var hepsi raporlu kronik hastasiyim 2018 heyet raporu aldim raporda 'Hayatı boyunca ibarem var 'birde 2020 sağ kolumundan is kazası gecirdim 2 ameliyat oldum deri nakli oldu yani greeft mayista dilekce verecem benden de isterkermi yeni rapor bir de bu kolumdaki raporuma isletebilirim miyim saygılar hetkese

Raporum yuzde 48

Ne güzel ya bu memurları denetleyen yok acaba işini doğrumu yapıyor rapor istiyor ama karşısındakinin ne yaşadığını bilmiyorlar
Sonuç ne mi ? Sonuç ne hak var ne hukuk sadece çöl bilmişlik var….

arkadaşlar yıllar sonraki son mevzuata göre kontrol muayenesi yapılması en hafif tabirle KURNAZLIKTIR....BU şartlar ile 3. derece vergi inidirmli engellilerin muhtemelen tamamının yaşlılk aylığı durdurulur...APTAL DEĞİL ENGELLİYİZ...

Üst Alt