Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli raporum olmasına rağmen vergi indirimi kontrol muayenesi ile onaylamış!?

Konular
7
Reaksiyonlar
23
İlk muanem de sürekli aldım, vergi indirimi bir yıl sonra kontrol muanesi kararı verdi, ve ben hep kontrole cagırıyorum, ama bu arada e devlette sürekli görünüyorum bu nası iş,

Normal kontrol muanem yaklaştı beni mi aracaklar yada il saglık müd gidip ben mi diyecem benim olayım bu mu diye

emekli olduğunuz sgk ya gidin sgk vergi indiriminiz süreli olsa bile süresiz emekli edebiliyor en garanti sgk ,şayet kontrol muayeneniz var ise sgk sizi sevk edecek sakın kendiniz rapor alıp sgk vermeyin emekliliğiniz sıkıntıya girer hatta sonlanabilir sonra yeni yasaya tabi olursunuz ( çalışma gücü kaybına)

@AHMET FATİH ERYILMAZ, Ahmet abi ne güzel şey söyledin cansın, ben vergi indiriminden emekliyim evet en son 5 yıllık rapor verdi hastane 11. Ayda bitiyor
3 ay kala yapılması lazım evet ama ben çok şaşırdım şimdi ilk defa duydum böyle
Ben şimdi sgk ya gidip ne diyecem ki tam olarak , yada onlar daha mı farklı yapıyor bu işi nolur yardımcı ol abim

SGK gidip Sor bakalım benim kontrol muayenem var mı diye şayet kontrol muayenen var ise 11 ay demiştin rapor sürenin bitmesine bence sevk al şimdiden kontrol muayene için rapora basvur ,bazen SGK süreli rapor süreli vergi indirmi olsada vatandaşı kontrol muayenesi şartı olmadan emekli edebiliyor önemli olan bu süreli mi süresiz mi süreli ile başta yazdıklarımı uygulayacaksin ,

@AHMET FATİH ERYILMAZ, anladım abi, benim normal süreli rapor zaten, yinede şansımı denim belki direk uzatırlar,
Normalde abi ilk Engelli muanemde sürekli engel raporu ve kartı aldım, vergi i dirimine baş vurmuştum emekli olşm diye Ankara evet vergi indirimini kanul etti ama bir yıl sonra tekrar myane dedi , ondan sora hep gidiyom sitres valla abi ya

@erkam-erkam, Rapor süresinin bitmesine 3 ay kala ssk imüdürlüğüne emrklilik servisinden hastaneye sevk ala bilirsin heyete gideceğin hastanedende engelli raporu icin randevu al sevk tarihi ile eş zamanlı.yogunluktan hastanede randevu beklemesin.Artık kontrol muayenesi nin kalkması icin hastaneden alacagın engelli raporu sürekli olması gerekiyor.3 ay dan önce ssk hastaneye sevk vermez

Üst Alt