Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Surekli raporu 2 yıllıga cevirdiler! Ne yapabilirim?

tekneci

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
surekli raporu 2 yıllıga cevirdiler bana bu konuda yardımcı olan varmı benim 2002 de aldıgım raporum surekliydı

çeviren kim hakem hastanemi 2002 raporunuzun oranı kaçtı ve neydi engeliniz bunları bilmek gerekir eğer gittiğiniz hakem hastane değilse hakem hastane için ilgili müd. Başvurup hakem hastaneden kesin rapor alabilirsiniz.

raporda evet yazıyorsa yüzde 90 95 özürlü degiştirilemez

eğer süreli raporu hakem hastane yazdı ise değişir rapor çünki hakem hastane kararı kesindir.

2003'aldıgım surekli raporumu

surekli raporu 2 yıllıga cevirdiler bana bu konuda yardımcı olan varmı benim 2002 de aldıgım raporum %45 ve surekliydı.2015'de aldıgım raporumu 2yıllığa cevirdiler bana bu konuda yardımcı olabilirmisiniz

Iyide kardeşim işte soru soruyoruz işi baştan anlatırmısın 2002 de aldığın rapora karşı vergi indiriminde bulunamadınmı bulunmayıp yeniden nasıl sağlık kuruluna girdin bunları cevaplaman gerekir dersinki 2002 de aldığım raporlar örneğin vergi muafiyetinde bulunmadım bu zamanlarda başvurdum yeniden hastaneden sağlık kurulu şistendi girdiğim haastanede 2 yıllık süreli verdi raporu gibi eğer durum bunun gibi ise bulunduğunuz il sağlık müdürlüğüne her iki raporun fot. Vererek hakem ibr hastaneden sağlık kuruluna girme talebinde bulunabilirsiniz sizin bu sorulara cevap vermeden nasıl yardımcı olabilirizki

Surekli rapor iptali

hilal72

Ben 2002 yilinda %45 rapor aldim ise girdim vergi muafiyeti 2002 de yapmadim 2015 yeni rapor aldim raporun suresi 2 yillik verfiler kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi nden aldim bu hastane hakem hastanemi

hayır bu hastane hakem hastane değil hakem hastaneyi bulunduğun il sağlık müdürlüğü gönderecek senin yapman gereken şu artık elinde 2 adet sağlık kurulu raporu var bu iki adet raporu bulunduğun il sağlık müdürlüğü engelli birimine gideceksin iki farklı rapıorunun olduğundan dolayı hakem hastaneye sevkini isteyeceksin eğer elindeki rapor yani 2002 yılında verilen raporun rahatsızlığı ile yeni aldığın raporun rahatsızlığı aynı ise veya başka rahatsızlıklar eklendi ise hakem hastanenin kararı geçerli olacaktır hakem hastane sürekli olarak karar veriri ise ikinci alınan raporun hükmü yoktur buna göre vergi muafiyetinde bulunabilirsin birde kim olursa olsun sürekli rapor 40 ve üstü olunca hele ssk lılar mutlaka vergi muadiyeti istesin arkadaşlar aradan geçen zaman sonunda yeniden rapor almak gerekiyor bu seferde farklı sonuç çıkınca hep yıpranıp hemde emekli olma şansınızı kaçırıyorsunuz

İSTANBUL HAKEM HASTANELERİ ŞUNLARDIR

İstanbul

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi

19.

İstanbul

Bakırköy Prof.Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi

20.

İstanbul

Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi

21.

İstanbul

Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi

22.

İstanbul

Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi

23.

İstanbul

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi