Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli iş değiştiriyorum, para kontrolüm yok. Bu durum normal mi?

Kumarbaz

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
21
25 yıldır antidepresan kullanıyorum, 10 yılda 30 tane iş değiştirdim, borsaya misli misli kredili para yatırdım bırakamıyorum çok parayla kumar gibi oynuyorum. hiçkimseyle dost olmuyorum arkadaşım yok. açık öğretimden üni diploması var 2 tane hiçbir işime yaramıyor ama okudum.

Allah yardımcınız olsun para kontrolü bende de biraz yok ama geliştirmeye çalışıyorum kendimi o konuda

abd borsasına para yatırırsan kazanırsın genelde, tabiki kaldıraç kullanmazsan ve sabır etmesini bilirsen.

Borsa sabır işi. Fon almayı dene. Abd borsasında borsa İstanbul dan uzak dur. Biz profesyonel yatırımcı değiliz. Borcun varsa borcunu öde. Fonu hiç araştırdın mı bilmiyorum. Tefas yaz google ye gir incele aklına yatana gir zarar etmezsin. Borsa akıl işi değil çok canın yanar. Ben en son 35 / 40 bin zarar ettim çıktım. Fona girdim. Hiçbirşey bilmiyorsan 24 ayar gram altın al her ay.

@Kumarbaz,

Neredeyse klasik bipolar tutumları. Yapabileceğin tek şey bütün kredi kartlarını iptal etmek, banka hesaplarını ailenden birine devretmek ve daha da önemlisi akıllı telefonunu yok edip tuşlu telefona geçmek. Paran ya da kredi kartın olduğu sürece bu beladan kurtulman çok zor.

6 yıldır borsada kendimi yedim bitirdim. ekonomi ve yatırım bilgim baya oldu ama sabır filan kalmadı sürekli viop ve forex tarafında misli işlemler giriyorum. girmicem bıraktım diyorum 1 gün sonra bakmışım full kaldıraçla gidiyorum. bipolar ilaçları kullanıyorum ama teşhis konmuyor ben istedim diye. bana doktorlar normal gözüyle bakıyorlar yada ben öyle düşünüyorum. antidepresanlar bana çözüm olacağını sanmıyorum ama mecbur ömür boyu kullanacam

foreks viop varant opsiyon kaldıraçlı işlemler bunlar için insider info gerekli içeriden bilgi alamıyorsan bunları unut çünkü tamamen kumar. gümüş artarken 20bin dolar kaybettim ben, aradan 5 ay geçti daha yeni zararımı çıkarttım. 1 haftalık kaldıraç zararını 5 ayda spot piyasadan telafi ettim aradaki farkı sen düşün.
"kaldıraç; alkol ve uyuşturucu gibidir, akıllı bir insanı bile batırabilir" warren buffet

Bir noktada bu depresyonunuza iyi geliyor da olabilir.Bende kaybettim.Çok para sayılmaz ama gitti yani.Orta halli biri borsa oynayabilir diye düşünüyorum.Çivi çiviyi söker zihniyetiyle hareket etmemek lazım.Büyük balık payını alacak ama sabredilirse paralel ilerlenebilir.Yatırım fonları var.Yetki veriyorsun senin yerine dağıtıyor.Banka veya türevi tavsiye değil bir uzman yönetiyor.Bir iki hafta bıraktık parayı anca sermayeyi koruyabildi.Anlatmak istediğim anlayan kişi bile çeviremiyor parayı.

@Kumarbaz, Anlattıkların tipik bipolar belirtilerinin mani hali tarafı ve antidepresanlar maniyi daha da kötüleştirebilir.

Bu yazdıklarını doktora anlatmıyormusun yeni mezun bir doktor bile bunun bipolar olduğunu bilir ya bir şeyleri eksik veya yanlış anlatıyorsun yada doktorların gördüğü başka bir durum var.

Kullandığın ilaçların hepsini yazarmısın birde teşhiste ne yazıyor ilaç raporu çıkarıldıysa orada teşhis yazar.

Çok geçmiş olsun.

@kara duman, rexapin pro 6/50 ve gündüz keday xr 300 önceden kaygı bozukluğu deniyordu şimdi orta derece depresyon yazıp geçiyor. doktorum bana teşhis yazmayacağını söyledi. devletten destek almamı istemiyor bilinçli yapıyor

Bağımlılıkta da bipolar ilaçları verilebiliyor. Arkadaşım alkol bağımlısı depakin, keitapin, olanzapin kullandığı ilaçlar arasındaydı. Sanırım tüm bağımlılıklarda verilebiliyor bu ilaçlar.

@osmangazi, bağımlılığı bırakmam için başka bir ilaç verdi. sigara alkol bıraktırma ilacı. sanki adrenalin seviyem yani heyecanım düştü ama halen misli kaldıraçlı işlem yapmaya devam ettim. gündüzleri de ilaç verin dedim sabahları kötü oluyorum dedim keday verdi. misli işlem bağımlısıyım ne kadar çok inanmışsam bu kumara ilgim azalmıyor sanki sonunda ben kazanacam gibi içsel duygum var. çok kaybettim ama inancımı kaybedemiyorum

Üst Alt