Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sürekli ibareli sağlık raporumu yeni sisteme işletebilir miyim?
Arkadaşlar Merhaba bir sorum olacak Benim sürekli kullandığım, sürekli ibareli sağlık raporum var Bu raporu sisteme işletme şansım var mı nasıl bir yol izleyelim İlla yeni rapor almak zorunda mıyız
2017 yılında aldığım sürekli engelli raporumu barkodlu rapora çevirmek için nereye başvurmalıyım?
İzmir vergi dairesi süresiz raporları onaylamıyormuş.
Kardeşim kolay gelsin. Benim de süreklidir ibareli sağlık raporum var.
Ne E-develtte, ne E-nabız da, ne de sistemin bir başka yerinde gözüküyor.
Yukarılara, en tepelere yazdım gözükmesi için ama dalga geçer gibi cevap verdiler. Ben de lanet ederek işin peşini bıraktım.
Karşında devlet ver, devletle uğraşmak zor. Umarım senin işin rast gider.
Selametle.
Bende daha önce raporumun e nabıza işlenmesi için hastaneye başvurdum bana tekrar rapor alman gerekiyor dediler başka türlü yardımcı olmuyorlar sanki bu rapor resmi belge değil gibi illa baştan uğraştırıyorlar
Benim de sürekli ibareli engelli raporum var rapor bir kaç senelik olduğu için e devlette ve e nabızda gözüküyor. Bu rapor zaman geçmesiyle bu mecralardan silinir mi acaba bilgisi olan var mı ?