Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sürekli herkesten şüphelenmeye başladım, doz mu arttırmak lazım acaba?

Doktorunuzla görüşmeniz lazım, ek ilaç verilebilir, doz artırılabilir, ilaç değiştirilebilir.

@İçgörüsümaxolan,
BU ANLATACAĞIM YAŞANMIŞ ve GERÇEK.
Tam zamanını hatırlamıyorum ben. O zamanlar bir elbise dolabı vardı. Bükülüp onun içine yatıp kapaklarını kapatıp uyurdum.
Bunu neden yaptığımı şimdi hatırlamıyorum doğrusu.

14 yıllık kesintisiz tedavim var bu arada.
ŞİZOFRENİ
ATİPİK OTİZM
OKB

Bu duygular genellikle ÇOCUKLUK TEMELLİ DUYGULARDAN kaynaklanmakta. İlaçlar bunu ne kadar silebilir yada tedavi edebilir
İŞTE ORASI ŞÜPHELİ.

Son düzenleme:
Şüphelendiğini kabul etmen güzel bir şey. Gerçektende inansaydın şüphelendim değil bana tuzak kuruyorlar derdin

Doktora git hocam, anlat. Biz doktor değelik, yardımcı olamayız o cihetten söylüyorum

@İçgörüsümaxolan, Klozapin 600 mg yazmışsın Ben de 700 mg kullanıyorum. Doktor bilir tabi ki ama bence yeterli doz. 15 senedir klozapin kullanıyorum. @Beylane, nikli arkadaşın yazdığı gibi şüphelenme farkındalığının olması güzel. Geçmiş olsun.

@İçgörüsümaxolan, benzer bir durum ben de yaşadım. Uykusuz gecelerimi birinde Google "ben İstihbaratçı mıyım? " ve "illüminati" yazdım. Daha önce tanı almamış hastaların mahkemeleri ve devlet kurumlarını bu tarz bilgilerle yanılttığı ve meşkul ettiğini okumuştum. Neyse illüminati benim peşımde, karşı apartmanlarda keskin nişancılar var. Patates satan seyyar satıcı, aslında polis beni koruyor gibi. Perdeleri gündüz de kapatıyordum. Evden çıkarken ellerim havada silahsızım mesajı veriyordum.

Üst Alt