Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şubat ayında 1500 engelli öğretmen alınacak

Gecen cuma 2 sivil polis geldi soru sordular guvenlik sorusturmasinda doldurdugum bilgileri sordular. Sonra giderlerken ne zaman biter bu islem dedim . Biz hizlica bitiriyoruz hemen il milli egitime gonderecegiz dediler. Bu arada istanbula cografya 1 tercihte atandim. Beni arayip yer ya da okul sormadilar. Acaba bu hafta mi ararlar bazilarina polis gelmeden okullarini sormuslar ya.

Terminator hocam bende istanbula sosyal bilgiler bransına ilk tercihte atandım bana hala gelen giden olmadı ya sizin şu an ikamet ettiğiniz yer de istanbul mu hocam ben manisa somadayım

Arkadaşlar İstanbul'u aradım ben bu salı veya çarşamba gelin dilekçenizi verin dediler okul tercihi için. Sizde de bir gelişme oldu mu hocalarım. Okul tercihi yapan varsa sonrasında ne istediler başka yapılacak işlem var mı

arkadaşlar bugün somada şubat 1500 alımı ekpss den atanan bir kişinin göreve başlaması yapıldı.

arkadaşlar başlayanlar ne yapıyor tatile mi çıkıyor yoksa okuldalar mı

Atandigim ilce milli egitimine gittim o kadar. Okullar kapali zaten calismiyoruz

Arkadaslar atanip da maas alan var mi?

Arkadaşlar İstanbul'a atanıp da görevine başlamayan var mı dün aradım sizin güvenlik soruşturmanız gelmedi hala dediler ya bir çok kişi başladı görevine orda soruşturması gelenleri hemen başlatıyorlar okul kalmayacak ya :(

sosyalix

Bende hala bekliyorum hocam valla , sıkıldım üstelik. İstanbula atandım ilk tercih ama benle beraber 10 kişi daha varmış en son gittiğimde gördüm.

Terminator hocam benim sonuçlandı çok şükür geçen cuma aradım soruşturmam gelmiş bu hafta içindede atamamı gerçekleştirecekler hocam inşallah. hemde ilk tercih ettiğim okul gelmiş gerçekten çok mutlu oldum :) darısı sizin ve diğer atanan ve atama bekleyen kardeşlerimizin başına :) Allah bu duyguyu hepsine yaşatsın inşallah :)

sosyalix hocam hayırlı ugurlu olsun da, kaç puanla bölümünüz nedir bilgi verseniz daha makbule gecer bizim için .. Burda oncelıklı amacımız bılgı sonrakı amöacımız da sevıncımızı paylaşmak olmalıdır...

numlock hocam teşekkür ederim öncelikle :) elbette önceliğimiz bilgi paylaşımı zaten önceki sayfalarada göz atabilirseniz bu konudan bir çok kez bahsettik hocam ama tekrardan söyleyeyim 69 puan ile sosyal bilgiler branşında ilk tercihim İstanbula atandım Sosyal bilgiler branşı minimum puanı 58 ile kapattı, diğer branşlar içinde bir çok arkadaşımız minimum puanlarını ve atandıkları puanlarını yazmış bulunmaktalar. geri dönük olarak sayfalara bir göz atıverin hocam bir çok bilgi mevcut konuda :) burayı güncel tutarsak özellikle 2018 öğretmen alımları için bizden sonraki öğretmenlere güzel bir kaynak olacağına inanıyorum :) saygılar hocam darısı başınıza inşallah :)

Merhaba arkadaşlar başlatmayan iller hangileri sıralayalım.
1-AYDIN

sosyalix hocam forumdakı butun acılan baslıkların konularını okudum felsefecılerden ses yok tam duzgun bır bılgıye ulaşamadım.. gören duyan varsa suraya bı yazıversın lutfen
volki40 hocam atandınız mı merak ettım. bır de felsefecı atananların puanlarıyla ılgılı bılgı var mı acaba

Arkadaslar o kadar aradim bulamadim fen bilimlerinin taban puani kac acaba bilen varsa cevaplasin lutfen

Selam arkadaşlar akdeniz fmf hastasıyım ilaç raporum var astım başlangıç ve gut rahatsızlıklarım var dün engelli raporu almak için başvuru yaptım fakat özür oranı hiç bi doktor yazmadı heyet mi yazar bunu lütfen bi yol gösterin son şansım bu rapor hiç bi

yerde iş bulamıyorum sıkıntılar içindeyim

şayet alamazsam farklı bir hastaneden engelli raporu almak için başvuru yapabilirim ayrıca bana söylenen yüzde sıfır engel oranı alırsam ücret e tabi olacak mışım bu nasıl olur zaten rahatsızlıklarımdan dolayı askere dahi gidemiyorum bu nasıl iştir yardımcı olun lütfen

Hocam bizle ilgili bir açıklama var mi ?ağustos semineri icin bize mesaj geldi mi
birde okulumu ankbise girip göremiyorum bilginiz var mı

Arkadaşlar hepiniz hakkinizi helal edin tesekkur ediyorum hersey icin atanmam oldu okulumu ogrendim hepinizin hepimizin gonlundeki olsun inşallah :)

tebrik ederim

hersey gönlünüzce olsun

Burhan hocam hala başlayamadik görev yeriniz belli değil değil mi ayrıca ilçe tercihi yaptınız değil mi

Aydin hala başlatmadı değil mi arkadaşlar haber alan varsa yazarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler

arkadaslar rehber ogretmenlıkten sınava gırecek olan var mı ?

Ekpss

Ekpss ile tarih öğretmeni olarak atanan veya tarih öğretmenliği mezunu olupta Ekpss ye giren var mi ?

Üst Alt