Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aRKADASLAR SİZDEN SESİMİZE DESTEK VERMENIZI İSTİYORUZ...YORUMLARINIZI DUSUNCELERİNİZİ BEKLİYORUZ ACILAN KONUDA
Ankara büyükşehir belediyesi EKPSS 2016 - 1 atanan 82 kişinin atamasının iptali için mahkemeye vermiştir. YÜRÜRLÜĞÜN DURDURULMASİ HAKKIMIZ OLAN ATAMANIN VERİLMESİ, MADDİ VE MANEVİ OLARAK YIPRANMIŞ BULUNMAKTAYİZ
selamun aleykum arkadaşlar. belli olacak olan çalışacağımız okul mu yoksa ilçemi belli olacak. inşallah ilçe milli eğitim olur ordan okulumuzu kendimiz belirleriz.
arkadaşlar ya ben istanbulu aradım ağustosu bulur hatta eylüle ancak yetişir filan dedi ya yerlerin belli olması. diğer illerle karıştırmayın dedi onlar erken belli olur ama burası öyle değil. bide istanbula 200 kişilik kadro açılmış anladığım kadarıyla 200 kişi var dedi e-kpss den atanan şubatta
Engelli ogretmen atamalarinda sozlesmeli diye birsey yok. Gorev yerimiz sozde bu hafta belli olacakmış. Norm konusuna gelince, benim esnistem de engelli ogretmen ve 3 yildir girevyaptigi okulda norm fazlasi ama onu hic biryere o istemeden göndermiyorlar.
merhaba arkadaşlar göreve başlayan ve görev yeri belli olan kimse var mı? ben aydına atandım hala güvenlik soruşturması sonuçlarını bekliyoruz dediler..
Siirt ve uşak illerinde göreve başlayanlar oldu ilk maaşlarını bile aalmışlar hatta facebook gruplarında paylaştılar. Bunun dışında göreve başlatan başka illerde var ama hatırlamıyorum şuan. Çoğu ilde de güvenlik soruşturması biteni başlatıyolar bende aydına atandım ama bizde ses soluk yok. En geç başlayacak ilde istanbul olabilir çünkü oraya 200 ün üstünde atanan varmış. Bu arada siirte atanan sayısı 13 oldduğu için ve ihtiyaç oldugu için kısa sürmüş olabilir soruşturması
Arkadaşlar sözleşmeli yeni atanan öğretmenlere sınıf veriliyor. Bizim için de geçerli mi bu? yoksa yine stajyer olarak danışman öğretmenle mi gireceğiz derslere? Bu konuda bilgisi olan var mı?
merhabalar Bakanlık il mem lerden ön çalışma istemiş. Beni aradılar ve iki ilçe tercihimi sordular.Haziranın 2. haftası da görev yerimin belli olacağını söylediler.Sizler arayan oldu mu? Durumunuz nedir?
mehmetenginavci
Hocam facebook grubunun adı nedir biz de takip edelim.
burhand. Hocam benide aradılar ilçe tercihi sordular ama güvenlik sorusturması için polis filan gelmedi daha mem e sordum sadece benimki kalmıs bi kaç güne gelirler dedi.
Face gruplarıda
1) Ekpss Öğretmen Atama Nisan 2017
2) 2017 Ekpss Öğretmen Ataması Bilgi Platformu