Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şubat ayında 1500 engelli öğretmen alınacak

seroz

öğretmenlik yapabilir diye rapor almak istiyorum diyin sağlık kuruluna. ben ortopedik engelliyim her iklim koşullarında yurdun her yerinde görev yapmasında sakınca yoktur yazıyor

evet ben atandıgım ilin mebini aradım 1 2 güne kararname cıkar atandıgınız yerin mebine dilekçe vericeksiniz dedi
raporunuzu unutmayın dedi. baska bi evrağa cıkartmamız gereken birsey var mı dedim hayır yok dediler. yarın yine arayın kararnameyi takip edin dedi

bizde adaylık var mı?

hayırlı olsun atanan herkese darısı bizim başımıza

2017 yılında kamuya 5 bin 500 engelli memur alımı planlandı

Sizce Ne Kadar Doğru ?:(http://www.mymemur.com.tr'nin haberi

[FONT=Arial]Devlet Personel Başkanlığının 2017 yılı performans programı yayınlandı. Kamuya personel alımlarında Maliye Bakanlığı ile birlikte son derece önemli bir konumda bulunan DPB'nin 2017 yılı performans programında, kurumun 2017 yılı hedefleri ve memur alımları konusunda da detaylar bulunuyor. Başkanlığa yapılan engelli memur alımı taleplerini ele alıyoruz.[/FONT]
[FONT=Arial]DPB 2017 yılı performans programında engelliler dahil olmak üzere kamu kurumlarına alınacak personele ilişkin esas ve usullerin geliştirilmesi ile istenilen sayı ve nitelikte personel alımına ilişkin çalışmalar yapılacağı belirtiliyor. Bu doğrultuda başkanlığa kamu kurumlarından gelen engelli personel ihtiyacı konusunda detaylar belirtiliyor.
[/FONT]

[FONT=Arial]5 bin 500 engelli memur alımı talebi performans hedefi tablosunda yer alıyor. Buna göre engelli kamu personeli açığı olan kurumlar, 2017 yılı için yapacakları alım taleplerini DPB'ye iletti. Bu sayı ise programda 5 bin 500 olarak verildi. Engelliler dahil toplam memur alımı sayısı 10 bin olarak gösterilirken, bütçe kısıtlamasından engelli memur alımı sayısının da olumsuz etkilenebileceği belirtiliyor.

[/FONT]
[FONT=Arial]2016 EKPSS talepleri ve toplam alım göz önüne alındığında, 2017 yılındaki 5 bin 500 alımlık talebin üzerine çıkılacağı düşünülebilir. 2016 yılında kurumlardan gelen 3.500 talebe karşın, 2016/1 EKPSS ataması ile 6 bin 113 engelli memur alımı için tercihler alınmıştı. Bu yıl da talebin üzerinde bir alım olup olmayacağı, ÖSYM'nin yayınlayacağı kılavuz ile belli olacak.[/FONT]
[FONT=Arial]2017 EKPSS/kura ile engelli kamu personeli yerleştirme takvimin göre 12 Temmuz ile 21 Temmuz 2017 tarihleri arasında başlayacak. Bu tarihlerden önce ÖSYM tarafından atama yapılacak kadrolar duyurulacak ve kaç engelli memur alımı yapılacağı, DPB'nin planının ne derece doğru çıkacağı anlaşılacak.[/FONT]

Ben hastaneye gittim. Engelli raporunun fitokopisini ve atandi sonucunun çıktısını istedi. Bunlarla gelince ucrer istemiyorlar. Gecikmeyin arkadaşlar

Bildigim kadarıyla bizde de adaylik var

Atanan arkadaşlara hayırlı olsun. Tarih 1. Öncelik puanım 67.8. Ve atanamayanlardanım. Evet hani hiçkimse mağdur olmayacaktı. Biz zaten doğuştan mağduruz. Sesimizi en tepedekilerin duymasını istiyoruz. Engelliyiz,anneyiz ,babayız ve buna gerçekten ihtiyacımız var. Gerçi benim hiç umudum kalmadı. 3. Atama olacağını sanmıyorum. Üzgünüz ama ne çare...Allah yüreğimizdekini bize hayırlı kılsın. Sesimizi daha nasıl çıkaralım bilemiyorum . Çünkü umudun bittiği yerdeyiz.

Bir yeni değişiklikte engelli aday öğretmen ve yakınları ile ilgili. Buna göre sağlık kurulu raporunda en az yüzde 40 oranında engelli olduğu belirtilen öğretmenler ile ağır engelli raporlu eşi veya bakmakla yükümlü olduğu birinci derece kan hısımları bulunanlar norm kadro fazlası konumunda bulunanlar, engellilik durumlarının devamı süresince resen görev yeri belirlemeden istisna olacak. Burda ne demek istiyor ben anlamadım.

Pardon arkadaşlar. Bunun aday ogretmenlikle ilgisi yokmuş. Meb den öğrendim. Aday ogretmenlik bizim için de geçerli

Ozzgeblk hocam öncelikle atamaniz hayırlı uğurlu olsun. Sanırım izmir di sizin. Benim de izmir matematik. Siz kiminle irtibata gectiniz? Ben raporu alamadım daha umarım gecikme olmaz. Müsaitseniz bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Ozzgeblk hocam öncelikle atamaniz hayırlı uğurlu olsun. Sanırım izmir di sizin. Benim de izmir matematik. Siz kiminle irtibata gectiniz? Ben raporu alamadım daha umarım gecikme olmaz. Müsaitseniz bilgilendirirseniz çok sevinirim.

ben izmir milli eğitimi aradım. 1 2 gün içinde kararname gelir dediler yarın aramamı söylediler. raporu alıp almadıgımı sordular. başka bi evraga gerek yok dediler.
Rapor için ayrıca hastanede sağlık kuruluna gidip yurdun her ikliminde koşulunda öğretmenlik yapabilir diye rapor almak istiyorum dedim. bir form verdiler ve bununla beraber 7 doktor gezdim. kurula girdim daha sonra bir gün söylediler gittim o gün raporu teslim aldım.

75 üstü alıp atanamayan öğretmen var mı arkadaşlar bildiğiniz?

hangi bölüm kaç puanla kapattı nasıl öğreniriz

Ozzgeblk hocam teşekkür ederim. Izmir MEM de sayfasında duyuru da bulundu bilginiz olsun. Istenen belgeleri paylaştı.
seroz hocam benim lise mat taban puan 63,29

Elektronik basvuru formu diyor hocam o nerden alinacak?

75 üstü alıp atanamayan öğretmen var mı arkadaşlar bildiğiniz?

hangi bölüm kaç puanla kapattı nasıl öğreniriz

75 üstü alıp atanamayan bir Felsefe vardır herhalde onlarda taban 79 çünkü
taban puanlar açıklanır mı bilmiyorum ama öğretmen arkadaşlar sonuçlar sayfasından kendi branşlarındaki taban puanları buradan paylaşıyorlar. burayı takip ederek öğrenebilirsin şu anlık

Ankara il mem aciklamadi herhalde yarina falan artik

@Çınargenç Arkadaşım bende atanamadım. Kontenjan azlığından dolayı olmadı. Şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz kaç kişi dışarıda kaldı 1500 kişi alındımı bir bilginiz varmı 3. atama olacak mı? Bana bir bilgi verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Buradan takıpilay2;1788742]@Çınargenç Arkadaşım bende atanamadım. Kontenjan azlığından dolayı olmadı. Şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz kaç kişi dışarıda kaldı 1500 kişi alındımı bir bilginiz varmı 3. atama olacak mı? Bana bir bilgi verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.[/QUOTE]

https://www.engelliler.biz/forum/en...nda-atanamayan-ogretmenler-2.html#post1788696
Buradan takip​ edebilirsiniz

Özel hastaneden raporu alabiliyor muyuz arkadaslar net bilgisi olan var mı

Arkadaşlar sağlık raporu alan var mı.Aydında iki devlet hastanesi de 200er lira istiyor alanlar para verdi mi ve sağlık ocaklarından alına bilir mi acaba? bilgisi olan paylaşssın lütfen.

seroz;
kimyadan taban puan 53,68

çok sevindim buna ya :)
senin bölüm kimya mı

Özel hastaneden raporu alabiliyor muyuz arkadaslar net bilgisi olan var mı

hayır alınmaz aşağıdaki linkten ulaşabilirsin hastanelere
http://www.memurlar.net/haber/505781/

Arkadaşlar sağlık raporu alan var mı.Aydında iki devlet hastanesi de 200er lira istiyor alanlar para verdi mi ve sağlık ocaklarından alına bilir mi acaba? bilgisi olan paylaşssın lütfen.

ben şişli etfalden aldım para ödemedim.sadece işitme testi yapılıyor eğer bir sorun çıkmazsa onun test parasını alıyorlarda ama rapor için ben birşey ödemedim. sağlık ocağı rapor vermeye yetkili değildir

Sevilay hocam.Kontenjan nedeniyle yerleşemedik. Durum nedir bilemiyoruz şuanda. Şubatta atanamayan öğretmenler başlığında bir araya geldik. Bimer ve cimere yazıyoruz şimdilik. Ayrıca Mutsuz... Hocam vatsap üzerinden bir araya gelerek birşeyler yapalım diye teklif verdi. Bir organize olursa Ankara'ya gidip devlet büyüklerimizin kapısını çalalım diyorum. Hocam bu arada diğer başlığa geçerseniz daha fazla bilgi edinebilirsiniz.. İyi olur umarım.

Arkadaşlar 7 yıldır bu platformda surekli başlıkları bir şekilde takip etmeye çalışıyorum.Bu konu başlığını da açıldığından bu yana elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum.Başlık altında bir kaç defa tartışma yaşandı.Hatta bundan sebep bazı arkadaşlar baya baya coşmuş başka arkadaşların real görüşlerine karşı çıkmış bol keseden hayal satıyordular.Ama işin özü ortaya çıkmaya başlayınca ufaktan başlıktan yol aldılar (merak etmeyin bu reel grup deyip kendi işlerine geldiği gibi çalışma yürüten bizim adımızıda kullanarak bazı branşları nasıl şişirdiklerini de duyduk) Bugün bir branştan atayacak kimse yokken başka bir branş 80 de kapanıyorsa bu tamamen bu çalışmayı yapanların yüzündendir.Ve bu arkadaşlar acaba neredeler ? Olmaları gereken günlerde ne yazık ki hiçbirinden ses seda yok.Yazık arkadaşlar ben şuanda kamu görevlisiyim ve buna en son ihtiyacı olanlardanım suskun arkadaşa o eksi atanlar hala eksi atmaya devam etsinler.Atanamayan arkadaşlar için hertürlü sosyal medya ve bimer cimer üzerinden yazışmaları yaptım.Şuan çalışmakta olduğum için Ankaraya gidemeyeceğim lakin destek için elimden geleni yapmaya hazırım.

Hocalarim bizim il meb e ne zaman gitmemiz lazim
İkametgah adresi diyor bu ne ise yarayacak
Okulu biz mi secicez onlar mi gosterecek
Ve benim evi tasima durumum var ev sahibimizden dolayi bu durumda tasinacagimiz semti mi soylemeliyim

Hocalarim bizim il meb e ne zaman gitmemiz lazim
İkametgah adresi diyor bu ne ise yarayacak
Okulu biz mi secicez onlar mi gosterecek
Ve benim evi tasima durumum var ev sahibimizden dolayi bu durumda tasinacagimiz semti mi soylemeliyim

Arkadaşlar atama emirleri bakanlıktan valiliklere,valiliklerden il mem lere gelir.Siz sürekli il memleri rahatsız edip kararnamelerinizin gelip gelmediğini sorun.Geldiği gibi sizden istenen evraklarla birlikte il memlere gider (muhtemelen mersis üzerinden size en yakın yahut dilekçe usulu ile okulunuzu belirlerler ) okulunuza yazılan başlama yazınızla okulunuza gider işinize başlarsınız.

Arkadaşlar atama emirleri bakanlıktan valiliklere,valiliklerden il mem lere gelir.Siz sürekli il memleri rahatsız edip kararnamelerinizin gelip gelmediğini sorun.Geldiği gibi sizden istenen evraklarla birlikte il memlere gider (muhtemelen mersis üzerinden size en yakın yahut dilekçe usulu ile okulunuzu belirlerler ) okulunuza yazılan başlama yazınızla okulunuza gider işinize başlarsınız.

Hocam güvenlik soruşturmasi falan olmuyor mu ?

Üst Alt