Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şubat ayında 1500 engelli öğretmen alınacak

Başbakan Binali YILDIRIM: 1500 Kadroya O Kadar Engelli Bulamadık

Yıldırım: 1500 kadroya o kadar engelli bulamadık - Memurlar.Net

Bu durumda başvuran tüm engelli öğretmenlerin ataması gerçekleşek mı?

Muhasebe ve Finansman Bölümünden kontenjan sayısı 1 ama Hasbinallahu ve Nimel Vekil deyip başvuruyu yaptım, dualarınızı bekliyorum arkadaşlar. Yarabbi Ya Lâtif ismi Azam'ın ile dualarımızı kabul et.

Değerli hocalarım artık tercihlerimizi hayırlısıyla verdik ve bugün son gün. Rabbim hiçbirimiz açıkta kalmayacak şekilde atamayı nasip etsin. Belki yarın belki iki gün belki de bir hafta sonra hayırlısıyla sonuçlar açıklanır İnşallah hepimizin yüzü güler hayırlı günler....

Değerli hocalarım. hayırlısıyla bugün tercih vermenin son günü hatta son saatleri. Rabbim hayırlısıyla hepimizin atanmasını nasip etsin. Bu günden sonra artık bir gün bir hafta ne kadar sürede açıklanır bilmiyorum ama inşallah açıklandığı zaman sonucuna bakan bütün herkes hayırlısıyla herkesin gönlünden geçirdiği yer gelir ve hepimizin yüzü güler. Hayırlı Günler

Hepimiz için hayırlısı olsun. Umarım başvuran herkesin yüzü güler.

Arkadaslar allah rizasi için sonuclarin ne zaman aciklanacagiyla ilgili bir fikri olan varsa paylaşsın.

Tercihler bitti bakalim sonuclar hayirlisi ile ne zaman açıklanacak merakla bekliyoruz

Arkadaşlar durumu kritik olanlara bol bol dua edin dua tüm kapıları açar öyle ki samimi yapılan salih bir dua ecel vaktini bile tehir ettirir. Dualarınızı bekliyorum.

Tercih süresi uzatıldı(sadece onay) diyorlar, bilginize.

Papa

Hocam bunu neye dayanarak söylüyorsunuz ikgmede başvuru işlemleri bitmiştir yazıyor

Il meb onay devam ediyor bugun aksam 6 ya kadar

Arkadaşlar ozaman sonuçlar daha geç bellimı olacak?

bugun olmayacagı kesin yarında bilinmez umarım en yakın zamanda belli olur bizde yerimizi biliriz kısmetse eğer

Rabbim hakkımizda hayırlı olani versin yar ve yardımcımiz olsun

Bizler sozlesmeli atanmiyoruz degil mi kadroluyuz

bio88

Hocam bursa milletvekili bennur karaburun yaptığı bir söyleşide engelli öğretmenler için yasada bir değişiklik yaptık sözleşmeli öğretmenler gibi bir yerde çakılı kalmasınlar diye...bundan anlaşılan kadrolu olacağı ve bir kereye mahsus herkesin tayin isteme hakkı var sözleşmede bu yok ve geçen haziran 500 ataması tercih bitiminden bir gün sonra açıklandı 1 ay snrada kararnameler gelmeye başlamıştı tabi ülkede yaşanan darbe kalkışmasıda biraz uzatmış olabilir şimdi atama sonucunu görmemiz resmi nitelik taşıması için kararnamelerin gelmesi lazım (atanılan il memlere)

öğretmen olabilir raporu alan hocalarım var mı. nasıl bir yol izlediniz paylaşır mısınız

üvercinka

Hocam herşey sırasıyla atandığınız il memi arayınız onlar size gerekecek raporu söylerler bildiğim kadarıyla herhangi devlet hastanesinden alınacak ve rapora en son kurulda öğretmenlik yapabilir ibaresi varsa bu yeterli..

Acizga

hocam atanmadan önce alan arkadaşlarda oldu. geç kalırım diye korkuyorum bende. yarın gideceğim ama galiba orada dilekçe yazıyormuşuz tam olarak ne yazılıyor onları öğreneyim demiştim. bir fikriniz var mı

Arkadaslar bence bu hafta açıklanmayacak sonuçlar. Çünkü gecen defa 1 temmuzda sonuclanacagi açıklanmıştı ama bu kez hicbir aciklama yok.:(

Murat.21

1 temmuzla ilgili bir açıklama yoktu sadece 1 eylülde göreve başlanacak tarih belliydi

Murat21 hocam özür 1 temmuzda il emrine atamalar belli olacak diyiyyo yani dediğiniz doğru

Evet hocam maalesef doğru. Benim tahminim ancak haftaya. O da zor bir ihtimal.

Alistirdilar beklemeye. Bu kadar bekledik. 10 gun daha bekleyelim bakalım

Üst Alt