Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şubat ayında 1500 engelli öğretmen alınacak

İyi Günler arkadaşlar, bu tercihler hakkında yazdıklarınızdan ben bir şey anlamadım biraz daha detaylı anlatır mısınız lütfen. Şimdiden teşekkür ederim.

sevilay2

örneğin sizin puanınız 80 son tercihe rize yazdınız. benimde 75 bende ilk sıraya rize yazdım. puan yüksekliğinden siz atanırsınız.
Ama şunu tam anlamadım . siz rizeyi hiç yazmadınız ama tercih dışı atanmayı istiyorum dediniz bende de rizeyi ilk tercihime yazdım. ya siz yazmadığınız içinn ben atanıyorum. ya da puan yüksekliğinden tercih dışı atama istiyorum da dediğiniz için siz atanıyorsunuz. bunu tam bende anlamadım.

@yakups hocam örneğin ben doğu illerini hiç yazmadım ama tercih dışı atanmayı istiyorumu işaretledim. benden düşük olan arkadaşlar doğu illerini yazdılar. onlar mı atanır yoksa puan yüksekliğinden doğuyu yazmasam bile sistem beni mi atar

Arkadaşlar atama sonuçları ne zaman açıklanır bilgisi olan varmı?

bio88

Hocam siz tercihinizi yapın herkese hayırlı olsun 2 gün snra bitiyor ya o yüzden soruyorum atama sonuçlarını bilen varsa yazsın olurmu ltfen geçen haziran atamasında tercihten 1 gün snra açıklanmıştı

yakups hocam kusura bakmayın sizide meşgul ediyorum sürekli bir sorum daha olacaktı. sizin atamalarınızda da 10 tercih yapıp +11 mi vardı

Hocalarım ya 69 puanım var branşım sosyal bilgiler sizce atanma şansım nedir. 10 tercih yapıp 11. Tercihi de açtım. Bilgisi olan bizim branştan olan var mı puanlar hangi seviye de benim puanım çok düşük yakups hocam sizin düşüncelerizi de ayrıca dinlemek isterim şimdiden çok teşekkür ederim...

Hocalarım benim bir sorum olacaktı puanım 72 ösym sıralamam 36 tam 36 kişilik kontenjan açılmış coğrafyaya atamam olur mu

Arada formasyonu olmayanlar da vardır muhakkak o yüzden inşallah olur

Arkadaşlar mebe dilekçe verip tercih değişikliği yapabiliyor muyuz?

Arkadaşlar Atama tarihi hakkında bilgisi olan var mı geçen atamada 1 gün sonra açıklamışlardı referandum dolayısıyla bir gecikme olma ihtimali var mı sizce

bio88 hocam sosyal bilgilerden 145 kişi alınıyor. ÖSYM'nin sıralamasına göre 171.yim fakat 20 kişi haziran atamasında alındığı için kendi hesabıma göre 151. oluyorum. sınırda mıyım bilmiyorum hocam sizce nasıl olur durum ÖSYM'nin sıralamasına göre ucu ucuna kaybediyor muyum :(

bio88 hocam sosyal bilgilerden 145 kişi alınıyor. ÖSYM'nin sıralamasına göre 171.yim fakat 20 kişi haziran atamasında alındığı için kendi hesabıma göre 151. oluyorum. sınırda mıyım bilmiyorum hocam sizce nasıl olur durum ÖSYM'nin sıralamasına göre ucu ucuna kaybediyor muyum :(

Hocam icimdeki ses hepimiz atanacagiz diyor inşallah oyle olur

İNŞALLAH hocam ya hayırlısıyla atansak hepimiz alım sayısı çok iyi

Arkadaşlar Atama tarihi hakkında bilgisi olan var mı geçen atamada 1 gün sonra açıklamışlardı referandum dolayısıyla bir gecikme olma ihtimali var mı sizce

Hocam isterlerse yarın gece bile açıklarlar ama isterlerse herşey elektronik formatta kimin nereye atandığı belli olur referandumla alakası olmaz bence

Kaydimi yaptim bi delilik yapıp 11 i de açtım Allah kerim hepimizin yar ve yardımcısı olsun

sosyalix Hocam son ana kadar umudunuzu taze tutun.Eğer başvuru sayısı 1500'ün çok üstünde olmazsa ben herkesin atanacağını düşünüyorum.

inşallah öyle olur yakups hocam ya biraz umutlu biraz umutsuz gitgellerdeyim inşallah hepimiz atanırız açıkta öğretmen adayı kalmaz... Allah hepimizin gönlüne göre versin...

Atamam hayirlisi gerceklesirse kitaplarimi birine vereceğim bir baskasina da istedigi seti alacagim

Bu arada ogretmen atamalarinin tamamlanmasi ve goreve baslamamiz ne zaman olur acaba ?

Başbakanımız 1500 kadroya engelli bulamadık gibi bir açıklama yapmış acaba bütün engelli ögretmen arkadaşlar atanacak anlamına mı geliyor sayımız 1620 diyorlar bilgisi olan yorum yapabilir mi acaba

Ceren2011

Gunaydinlar :)1462 kisi demislerdi hocam basvuran sayisi ucin ama sonucunu bilmiyorum

Göreve Başlama sırasında yeni tarihli Rapor isterler mi acaba öyleyse hemen baş vuralım ki anca yetişir...

DerkenarCuda

Simdi alacagimiz rapor ogretmenlik yapabilir olacak saniyorum baska rapor ihtiyacimiz var mi bilmiyorum arkadaşım

umarım cok uzamadan acıklanır sonuclar hayırlısı cok heyecanlıyım

Üst Alt