Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şubat ayında 1500 engelli öğretmen alınacak

Arkadaşlar ben tercihlerimi yaptım il meme de gittim onaylattım. fakat tercihte bi kaç değişiklik yapacaktım olmaz dedi kapalı herhangi bir müdahale yapamayız dedi yaparken dikkat edin

Tercihleri yaptınız mı arkadaşlar. Bide bi sorum olacak. Hangi branştan kaç ön başvuru yapılmış o belli mi benim bölüm Din Kültürü Öğretmenliği

HasbinAllahu ve nimel vekil deyip başvumuzu yaptık, muhasebe ve finansman bölümü kavli dua bitti fiili dua vakti başladı Allah rızası için dualarınızı bekliyorum, bekliyoruz. 8 yıldır bir baltaya sap olamamak benim için üzücü. Haşa şikayetim yok ama neyse görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler. Vesselam.

Hocalarim peki aday sayisinin neden iki kati sehir var bunun sebebi ne olabilir ki

evet arkadaşlar hangi bölümden kaç kişi alınacak var mı, bilgi?

Sayi degil 1 e 2 orani nedir onu merak ediyorum

huzuruislam

Pardon da bide meb mi onaylayacak. Geçen alımda böyle bişey yoktu ki. Başvuru ciktisini mi alacaz. Başka bişey gerekli mi ki

arkadaşla r başvuru klavuzu nasıl indiriliyor henüz bulamadım yardimci olurmusunuz

Arkadaşlar iyi akşamlar rehberlik bölümünde aranızda kimse varmı? herkese hayırlı atamalar.

Ecem3434
İyi akşamlar, acaba rehberlik ve psikoloji danışmanlık mezunu musunuz? Sıralamanız ve puanınız nedir ve hangi illeri tercih edeceksiniz? Başka bildiğiniz arkadaşlarınız var mı? Şimdiden hayırlı atamalar.

İyiakşamlar evet pdr mezunuyum sıralamada birinci sıradayım diye cıkıyor istanbul tercih verecem on il tercihi acıldı.Başka tanıdıgım yok kontejanı görünce şok oldum 7 tane cok az ve hiç bir bilgi yok atama olursa merkeze mi atanıyoz ilçelere mi hiç bir bilgi yok ve aklıma takılan bir konuda rehberlik diye geçiyodu branş seçerken rehberlik ve psikolojik danışman yoktu ikiside umarım aynıdır benim bildiğim aynı şeyler ama sizin bilginiz var mı siz nereyi tercih vereceksiniz sevilay2

öcü hocam bişey gerekmiyor. tercihlerini yaptığında mebe gideceksin ordan yine onceki gibi çıktı verecekler sana mühürletip yanına alacaksın

Arkadaşlar sonuçların ne zaman aciklanacagi ile ilgili bir fikri olan var mı?

Atama sonrasi neler olacak kurum falan ne zaman belli olucak biz il mebe gidicez onlar bize bos okul mu bulacaklar birde ben hâlâ 38 kisilik kadroya neden 76 il var onu anlayamadim bilen varsa yazar mi lütfen

Il milli Eğitime atandiktan sonra onlar bize okul seceneklerini sunacak diye biliyorum. Ama iste bu nekadar surer ben de bunu merak ediyorum

arkadaşlar bir sorum var bilen varsa yardımcı olabilir mi . örneğin ben doğuyu en sona yazdım. benden düşük alan biri ilk sıraya doğu illerini yazdı ilk sıraya yazdığı için öncelik onun mu yoksa puan yüksekliğimi önemli .

arkadaşlar merhaba hemşire olup da formasyonu olan kimler var ses verebilir mi ?
bir sorum daha olacak:

haziran ya da temmuzda öğretmen alımı olacak mı acaba bilgisi olan var mı ?

Görsel sanatlar öğretmenliğine kaç kişi ön başvuru yaptı?

Arkadaşlar Meb 1500 kişi alacak eğer toplam başvuru 1500'ün altında kalırsa boş kalan kontenjan olacağı için ilan edilen branş kontenjanlarına bakılmaksızın büyük ihtimal herkesin atamasını yapar.Daha önceki atamalarda ilan edilen kontenjandan yüz küsür kişi fazlaydı onlar dışarda kalmasın diye atamaları yapıldı.Buradaki arkadaşlar Meb'in herkesi alacağız gibi bir kılavuz çıkarmasını bekliyor bu mümkün değil.Daha önceki atamalarda da önce alınacak kişi sayısını açıkladı daha sonra başvuru durumuna göre herkesi atadı.Sabırlı olun ve atamayı bekleyin Meb önce bir başvuru sayısını görür gereken neyse o zaman yapar.Tercih edilecek il sayısına da takılmayın.Bir branşta hangi ilde boş yer varsa orayı açık olarak gösterir ki atanacak kişi kendi memleketinde ya da istediği yerde görev yapabilsin.Örneğin matematik branşında Bursa'da 3 kişilik kontenjan varsa 3 kişi oraya atayabilir maksat atanan kişi mağdur olmasın.Yani kpss mantığını burada aramayın.

yakups

Tmm peki ama hocam 38 kisilik kontenjana neden 76 il sen bilirsin bu mevzuyu neden boyledir ki acaba ?

geride kalan kişiler içinde güzel şeyler olacak insallah, mutlaka basvurunuzu yapın saygılar...

cennetgülsevdi hocam;
Sözleriniz Muhasebe ve finansman için de geçerli mi?
Ben ikinci öncelikliyim,
Bu bölüm 3 yıl önce kapandı ve normal KPSS de birinci öncelik 292 kişi kaldı, bunlardan en fazla 1 ya da 2 birinci öncelik engelli vardır. Benim puanım 74 ve 4. sıradayım ama verilen 1 kontenjana rağmen 2 il tercihi var bana görüşlerinizi yazabilirseniz memnun olurum, saygılarımla...

Ecem3434 İyi akşamlar arkadaşım, ÖSYM sıralaması rehberlik psikolojik danışmanlığımı işaretledin yoksa rehberliğimi işaretledin çünkü oralarda bir karışıklık oluyor. Bende 7 kontenjan görünce şok oldum. Ama kontenjan açıldığında rehberlik bizim branşımızdır merak etme. Kaç kişiyiz bilmiyoruz başka arkadaşlarımız var mı yok mu? bilgimiz yok onun için bir şey diyemeyeceğim. Hayırlısı neyse o olsun. Siz tercih yapıp onaylattınız mı hocam? Benim puanım düşük olduğu için İstanbul'u tercih edip etmeyeceğime dair karar veremiyorum. Atamalar valiliklerde gerçekleşiyor bildiğim kadarıyla. Her şey gönlünüzce olsun.

bio88

Hocam demek ki 76 ilde o branştan öğretmene ihtiyacı var.Bu 38 kişinin istediği ile atanabilmesi için o kadar ili açık gösteriyor.Yani Meb diyor ki benim senin branşında şu illerde en az 1 tane öğretmen ihtiyacım var sen istediğini seç.

Arkadaşlar ben ilk defa tercih yapcam bu 1.öncelik 2. Öncelik dediğiniz olay nedir acaba ?

yakups

Allah bin defa razi olsun senden inşallah dedigin gibidir hocam herkes atanirsindiyor ama beni korku sarmis durumda

@cennetgülsevdi hocam;
Sözleriniz Muhasebe ve finansman için de geçerli mi?
Ben ikinci öncelikliyim,
Bu bölüm 3 yıl önce kapandı ve normal KPSS de birinci öncelik 292 kişi kaldı, bunlardan en fazla 1 ya da 2 birinci öncelik engelli vardır. Benim puanım 74 ve 4. sıradayım ama verilen 1 kontenjana rağmen 2 il tercihi var bana görüşlerinizi yazabilirseniz memnun olurum, saygılarımla...
birinci ikinci öncelik yerine herkesa tansın diye çabalanıyor birilerine ulaşılınca herkes atansın kimse kalmasın deniliyor

Üst Alt