Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şubat ayında 1500 engelli öğretmen alınacak

Arkadaşlar: ikgm nin elektronun sayfasında 2. Aşama başvurusu için tıklayınız denilen yere tıkladığımda en yukarıda 1.aşama başvurusu yazıyor kimlik bilgilerini girdiğimde yine en üstte 1.asama başvurusu yazıyor ve alt kısımda da il tercihleri çıkıyor;sorunum şu ; 1.aşama başvurusu yazmasındabir sakınca varmıve aynı sorunu taşıyan kimse varmı saygılar

Peki niye fazla şehir var ki bunun anlami acaba illaki bir yere yerleseceksiniz mi ?bende 10 tercih var bide tercih disi ne yapicaz nasil olacak ki ben cok gerildim rabbim hayirlisini ver

Bio88 kimse cevap yazmıyor sende il tercihleri çıkan yerde en üstte 1.aşamamı yazıyor yoksa 2.aşamamı cevap verirsen sevinirim

Herkesde 1. Asama yaziyor.Aceleyle yapilip gozden kacan bir durum.Cok onemli birsey degil.Onemli olan tercih ekraninin gelip tercih verebiliyor musun o onemli.

2. Asama icin normalde il mebe gitmememiz lazimdi diye biliyorum ben de ama

Ayrica dedigin dogru klavuzda da onaylama islemi icin sadece 1. Asama deniliyor.Fakat tercih ana sayfasinda dikkat eserden onaylama tarihi 22/03/2017 09:00 ile 28/03/2017 18:00 yazmislar.Buda demek oluyor ki il mem lere onaylatmamiz gerekiyor.

Sunuda eklemek isterim 2015 te yapilan son ogretmen aliminda sayi verilmis kontenjanlar belirtilmis olmasina ragmen basvuru yapan tum arkadaslar atanmisti.1500 alim yapip 100-150 arkadas icin bu tur bir magduriyetin olabilmesi bana cok gercekci gelmedi.Sayet sayi 1500 ama basvuru 2500 3000 civari olsaydi o zaman herkesin alinmamasi soz konusu olurdu.Ama mantikli dusununce 1500 kisi alip 100 150 arkadas icin boylesi hassas bir atamada kimse bunu goze almak istemez.Ben net basvuru sayisini bilmiyorum bazi arkadaslarin reel sahadaki vermis olduklari rakamlar uzerinden bu yorumu yaptim.Simdiden atanacak olan tum arkadaslara hayirli olsun.Allah utandirmasin.

Teşekkür ederim moon walker hocam Fakat il mem onay tarihi neden 21/03 'den başlıyor?bu sitenin bugün hacklendiği yönünde bişey duydum O yüzden tercih yapıp il meme gitmesin endişesi maruz görün 1.asama başvurusu görünmesinden bir sakınca görmüyorsanız yarın tercih yapıp il meme giderim inşAllah iptali mevzu olmaz

Acizga

Hacklenme olayini duymadim ama boyle bir olayda sistem acik birakilmaz aninda kapatilirdi.1. Asama yazmasinin sebebi dikkat ederseniz 1. Ve 2. Asama basvurulari ayni adres ve sistemden yapiliyor.Muhtemelen yenileme islemlerini yapan daire baskanligi 1. Asama yazisini degistirmeyi unutmus diye tahmin ediyorum.

Evet bazi branslarda 1 olmasina ragmen daha fazla ilin gozukmesine gelirsek onada su yorum.yapilabilir ; atiyorum TDE den yapilan basvuru sayisi 200 ama alim 239 geriye kalan 39 kisilik fazlaligi sayi olarak dusuk olan alanlara dagitilmis olabilir.Benim gordugum.en yuksek ihtimal bu.

Tabi bunuda yazmak isterim gecen ay tum okullardan tekrar norm bilgilerini istediler 2017-2018 egitim ogretim icin.Bu su anlama geliyor kontenjan.meb de suan gozukmeyen lakin ellerinde acigi olan gayri resmo bir bilgi daha var bunuda goz onunde bulundurarak 2 3 il tercih ekrani acilmis olabilir.

Bio88 hocam iller fazla dediğin kaç il görünüyor ki? Mesela bende 13 il 10 tercih var bu benim avantajımher çıkan ili yazmak zorunda değiliz ben 13 den 10 tanesini seçecem seçtiklerimden atanacağı yer olmazsa tercih dışı atanmak istiyorumu da işaretliyecem oda olmazsa nasip diyecek herşeyin hayırlısı

Hocalarım sosyal bilgilerden de 79 il açık ya 145 alım var herhalde her şehre birer ikişer dağıtacaklar ben ÖSYM nin branş sıralamasına 151. oluyorum insallah atanırım atanırız cümlemiz...

Ben mi kaçırıyorum yoksa çok da önemsenmiyor mu bilmiyorum ama atama tarihi ve göreve başlama tarihi ile ilgili herhangi bir bilgi var mı?
Geçmiş dönemlerden farklı bir işleyiş var, başvurular geç açıldı vs. Başvuru tarihinin son gününden 1-2 gün sonra atamalar yapılırdı göreve başlamalar falan hep bu yazıda yazılırdı. Şimdi sanırım herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Atama tebligi yapildiktan itibaren ayni il ise ayni gun farkli bir il ise 15 gun icinde goreve baslamaniz gerekiyor.

Muhasebe ve finansman bölümü tek kontenjan verdikleri halde İstanbul ve Trabzon da açılmış, içimden bir ses herkesi atayacaklarini söylüyor. Hem devlet büyüklerinin sözü senettir böyle bir hata yapmaları komik olurdu diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun inşallah.

MoonWalker

bir önceki:
"Atamalar 1 Temmuz 2016 tarihinde adayların EKPSS puanı üstünlüğüne göre tercihleri doğrultusunda il emrine yapılacaktır.
Ataması yapılanların görev yerleri 1 Eylül 2016 tarihine kadar Valiliklerce belirlenecek adaylar bu tarihten itibaren görevlerine başlayabileceklerdir."
diye geçiyordu. Bunda herhangi bir tarih yok sanırım.

Arkadaşlar ben yanlışlıkla il dışı atama istemiyorum diye işaretledim. Değiştirmek istiyorum. Ama sistem değiştirmiyor :( ne yapmalıyım yardımci olurmusunuz. Atanamayacamda yine bunu değiştirmek istiyorum

Öcü Hocam zaten öyle yapmalı bende öyle yaptım, ikimizde muhasebe ve finansman Bölümündeniz diğer türlü denedim olmadı.
Bu arada sizin puanınız kaç benim 74 ve 4. Sıra iki il acmacmislar acaba bizden kaç kişi başvurdu İstanbul ve Trabzon var İstanbul muhakkak 3 kişi alır inşaallah ataniriz

formasyon okuyorum şu an bu dönem bitecek inş.
sorum şu:
1) kpss-A öğretmenlik'e girecek miyim yoksa engelli öğretmen olarak atanmak için ekpss mi şart?
2) meb 'de engelli memurum. öğretmen olarak atamam için tekrar ekpss 'ye girmem gerekir mi? yoksa kurum içi atama olur mu?
yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden tşkler..

gencebay

Hocam benim puanım düşük 62 bu puanla atanmak zor. Hemde 2ci öncelikliyim. ÖSYM sıralamasında 7ciyim. Bu durumlarda atamam mümkün değil. Umarım güzel haberlerinizi alırız.

Hocam simdi bi sorum olacak diyelim ki bu atama ile gittik bir defaya mahsus sehrime donme islemi nasil gerceklesiyor bunu bilen var mi ?

engelli_eskisehir

EKPSS ile daha kolay atanırsınız. Sınava girmeniz gerekiyor. Memurluktan öğretmenliğe sınavsız geçiş 2011 yılında kaldırıldı. Her yıl yapılan KPSS'ye de girebilirsiniz. Ben de memurum ve bu engelli öğretmen alımıyla öğretmenliğe geçiş yapacağım. 2016 EKPSS'ye girdim. İki yılda bir yapılıyor sınav.

üvercinka hocam siz raporu alabildiniz mi? Tam teşekküllü hastane ibaresi yok ama yine ordan mı alacağız bu çok kötü ya dolaşacak miyiz yine tek tek heryeri uzun sürüyor yetişir mi hocam ?

henüz almadım daha matchh39 hocam. devlet hastanesinden almıştım raporumu yıne oraya gideceğim. uzun sürmüyormuş öğrendiğime göre hocam

arkadaslar tercih yapamıyorum 2 aşama açılmıyor? yapabilen var mı?

Üst Alt