Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şubat ayında 1500 engelli öğretmen alınacak

Selamun aleykum değerli kardeşlerim hocalarım. Bu şekilde birbirimizle didişmek kimseye bir fayda sağlamaz. Dilerim hepimiz atanırız fakat atanmasak bile en azından birbirimize kızarak birbirimizi kırarak hareket etmeyelim. Çünkü kalp kırmak hiç de hoş bir şey değil.Nacizane tavsiyem tercihler bugün başlayacak verilen kontenjanlar verilmiş hadi hep birlikte elimizi Rabbimize açalım ve çaresizliğimizin çaresine yalvaralım. Hem kendimiz için hem bütün arkadaşlarımız için. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah.

adımehmet

Hocam acarlar dur acele etme hayirlisi olsun hakkımızda zaman uzun nasilsa hallederiz insallah

Gayriresmi olarak açıldı. Duyuru yapılmadı ama eski ekrandan bakan bakıyor. Kimisine 30 kimisine 45 il açılmış. 81 il açılan da var. Duyuruyu beklemek daha iyi olur.

Muhasebe ve finansman bölümü kontenjanı bir tane olduğu hâlde neden iki il tercihi açılmış, hem İstanbul hem Trabzon var bu ne demek bilen var mi

Hocam bizim bölüme iki kadro verildi fakat beş il açıldı bir kaç bölümde de bu şekilde kontenjan sayısından fazla il açılmış

Muhasebe ve finansman Bölümünden kaç kişi başvurdu 1 kontenjan var ama iki tercih yeri var

arkadaşlar ben tercih yaptım kaydettim değişiklik yapmak istiyorum ama tercihler kapandı artık işlem yapmıyor ne yapmalıyım

Sıkıntı etme zaten tercih onayı için il meb e gidecen orda iptal ettirip tekrar onaylatırsın

Arkadaşlar benim sistemde birinci aşama yazıyo tıklıyom acılıyor 10 il tercih var 7 kontejan acılmıştı..Hangi illerde oldugunu nasıl biliyosunuz bilgi verebilirmisiniz

arkadaşlar aranızda COĞRAFYA öğretmeni var ise tercihe açılan illeri kopyalayıp bana yazabilir misiniz. ben yanlışlıkla tercihleri kaydettim şimdi değişiklik yapamıyorum milli eğitime gitmeden tekrar incelemek istiyorum

Gencebay artık başka çare yok dediğin gibi yapacağım

Ecem 3434 sizin inş.tek yapı tasarımımı benimde aynısı 7 kontenjan 10 tercih 13 tanede il var doğru dimi

Birde arkadaslar ikgm sisteminde 2.asama basvurusu yazıyor tıkladığımda 1.aşama yazıyor ve il tercihleri çıkıyo bilgisi olan varmı ltfen

Arkadaşlar şu tercih dışı atamayla ilgili bir sorum olacak. Şimdi biz tercih dışı atamayı kabul ettik ve atandık diyelim. bir yıl sonra mı yoksa özür grubu atamasında mı tayin isteyebiliyoruz.

coğrafyacı44

Maalesef yok, telefon ile iptal ettirebilirsiniz belki, olmazsa da sıkıntı yok zaten istesen de istemesen de onay için gideceksin yani strese gerek yok hocam, hayırlı uğurlu olsun inşallah bizde atanırız.

Baskasi bizim yerimize il meb de o ay yaptirabilir mi

7 kontejan 10 tercih var ama illeri göremiyom onu nerden görüyosunuz benim alanım tek yapı tasarımı degil ben illeri göremiyom

Ecem3434
Illeri 1.tercih yazan kısma tıkladığınızda görebilirsiniz

bio88
Baskası onay yaptıramaz sizin imzanız gerekli

Normalde klavuzda ilk aşamayı onaylatmamız gerektiği 2. aşama için bir onay durumu yok.Fakat sistemde il onayının istenmesi bunun bizzat götürüp onaylatmak gerektiği anlamına geliyor.

Arkadaslar 2. atama illeri açıldımı?

sistemde bir gariplik var galiba.

2. Asama icin normalde il mebe gitmememiz lazimdi diye biliyorum ben de ama

Üst Alt