Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şubat ayında 1500 engelli öğretmen alınacak

formu doldurup onayladım. tekrar girmek istedim. seçmiş olduğunuz başvuru türü önceden kayıt ettiğiniz başvuru türü ile aynı değildir diyor ne yapmam lazım. bir bilginiz varmı Papa

Hocam ilk atamada da bu problem olmuştu. Yaklaşık 1 gün sürdü düzelmesi. İlla biz başvuru yaparken kontrol edecekler. Boş bir zamanda bakım yapmak Meb'e yakışmaz. :)

Ekleme: Sistem komple gitti. Koklatıp çektiler yine.

@darkjusticer o zaman ögretmenlik okusaydın sırf 80 aldı diye devlet gidipte su mühendisliği okumuş birini felsefe hocası yapamaz değilmi o zaman ögretmenlik okuyanlara ayıp olur felsefe okumuş birininde EKPSS den 50-60 alması normal adam matematiği tarihi iyi değildir 50 almıştır ama felsefe si çok iyidir oda olabilir temmuzu beklemekten başka çaremiz yok hakkımızda hayırlısı benim ögretmen atamalarından tek beklentim alım puanlarının açıklanması ben lisans 83 civarı bir puanla sıralamada 1270 lerde falanım en azından o sıralama açıklansada önümden kaç kişi ögretmen oldu gitti bilsek yeter.

2. kez girmek isteyince
Seçmiş oldunuz başvuru türü önceden kayıt ettiğiniz başvuru türü ile aynı değildir. Başvuru türünüzü değiştirmek istiyorsanız var olan başvurunuzu İL M.E.M'ne redettirmeniz gerekmektedir.

Bir arkadaş MEM'e onaylatmaya gitmiş ona sen memurluk tercih etmişsin demişler. Güler misin ağlar mısın. 2. kez girmeye çalışınca beliren bu uyarı bu sebepten olabilir. Bekleyip göreceğiz.

memurluk tercih edecek alan yoktu arkadaş nasıl yaptı acaba. @furkan_goktepe bendede aynı yazı çıkmıştı az evvel girdim formu çıkarttım. şuan girebilirsiniz.

Bende sayfa açılıyor ama daha onaylamadım fakat ben üniversite giriş tarihimi bulamıyorum nerden bulabilirim acaba

Maalesef baktım fakat yok ÖSYM ais te üniversite kayıt tarihi var fakat doğru olup olmadığından emin değilim sizde iki tarihte aynı mı acaba

heartless_ra

Arkadaşım çok yanlış düşünüyorsun, öğretmenliği okuyan birisininde memurluğa tercih yapamaması gerekir o zaman. Ayrıca mühendisliği, mimarlığı okuyup da öğretmen yada polis olmuş çok insan tanıyorum bu ülkede. Burada esas önemli olan puandır arkadaşım. Eğer sen gerçekten de iktisat mezunu olarak 83 puan almışsan burada beni savunuyor olman gerek. Bir beden eğitimi yada müzik öğretmeni olacak kişinin bile en azından Genel Yetenek sınavının iyi olması gerekir bence. Ben bir İşletme mezunu olarak EKPSS ye ilk girişte sadece 3 aylık bir çalışma ile 77 puanı rahat alabiliyorsam, eğitim fakültesini bitirmiş bir öğretmen adayının hiç ders çalışmasa bile sadece kendi alanından soru çözebilse bu insanında en azından 70 küsür puan alması beklenmez mi ?

Hocam mesaj gönderemiyorum size bir kaç şey sormak istiyorum başvuru ile ilgili siz mesaj atabilir misiniz

ben basvuru yapamıyorum ösym verilerine erişilemiyor yazıyor ve hiç bir kutucugu işaretleyemiyorum. aynı problemi yasşayan varmı

Hocalarim gittim kaydimi yaptirdim cok sukur simdi aklima takilan bir mevzuya gelecegim bugun gorduklerim aslinda kafama takildi hepimiz engelliyiz bu kabul kronik hastalik ortopedik engel eyvallah peki ya gorme engelli arkadaslarim onlar nasil öğretmen olacaklar ben bunu anlayamadim nolur yanlış anlamayin bunu hayal edemedim

bio88

tamamen görme kaybı olanlardan bahsediyorsunuz sanırım, bence en güzel onlar olacak çünkü bana göre en çetin, en zor mücadeleyi onlar verdi, bu mücadeleyi başarı ile atlatmış insanları yıldırmak hiç kolay değildir. Eğer kafanıza takılan şuysa ''gözleri görmeyen biri nasıl öğretmenlik yapacak'' ben de size şunu söyleyeyim gözleri görmüyor diye hayata atılmasın, hiçbir yaşam faaliyetine katılmasın, işe girmesin, dışarı çıkmasın, böyle mi olsun? Sizin kötü niyetli olmadığınızı biliyorum ama engelli olmayan birinin düşünceleri böyleyken engelli olan kişilerde de aynısını görmek beni üzüyor,, ben de göme engelliyim ama tek gözüm görüyor ama hiç görmeyen hocalarımızın, memur kardeşlerimizin mücadelesi daha zor inşallah da onlar için daha güzel olacak.

cennetgülsevdi

Hocam tamamen yanlis anladiniz tabiki is yapsinlar Sosyal hayatlari olsun sadece öğretmenlik cok zor degil mi dedim memurluk yapabilirler ise girebilirler sadece ogretmen olmak cok zor degil mi zaten ogretmenlik zordur birde ozel durumla dedim yemin edebilirim kotu bir niyetim yoktu yine de kirdiysam affola zaten banane ki ben niye boyle bir yoru yaptim neyse kalin saglicakla

bio88

estağfurullah hocam siz tabii ki de kötü niyetle söylemediniz, biliyorum. şimdi sağlık sorunu olmayan insanlar genelde öyle diyor ya bizim hakkımızda, sanki hep öyle kalacaklarmış gibi.. ben de engelli bir kardeşimden duyunca şaşırdım, yoksa asla öyle bir şey demek istemezsiniz biliyorum, hakkınızı helal edin.

gul__
Aynen ben de başvuru yapamıyorum. Sistem kabul etmiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum,girenler varsa buraya yazsın. İyi akşamlar.

Sistem coktu hocalarim oglene kadar ankara Millî egitime sifre bile verilemedi cok yogunmus sanirim saat 3 4 falandi acildi kaydimi yaptim cok sukur darisi size

hocam yarın il mem e gideceğiz orda sorun olmaz dimi sistemde kayıt olurken

Merhaba arkadaşlar, 2017 şubat ataması için ön başvuruda istenen belgeler ;

2016 ekpss sonuç çıktısı, rapor aslı ve fotokopisi, diploma aslı ve fotokopisi, pedagojik formasyon aslı ve fotokopisi nüfus cüzdanı aslı.

doğru mu ?

feysbuk'da bazı kişiler ilk kez başvuranların fotoğraf götürmesi gerekiyo dediler. bu ne kadar doğru ilk kez başvuran arkadaşlar sizden istediler mi ?

diğer bir merak ettiğim hususlarda şunlar. diplomanın aslını alıp fotokopisini onlar çekip bize aslını vermiyorlar mı ve aynı şeyi formasyon içinde yapmıyorlar mı ?

birde internet üzerinden doldurduğumuz formu kaydet deyince iş bitiyor mu çıktısınıda alacak mıyız ?

ilk kez başvuranlar sorularımı yanıtlarsa sevinirim :)

Üst Alt