Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şubat Ayı Yaklaşıyor, EKPSS II. Terchilerle İlgili Güncel Bilgi Paylaşımı

Altruder

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,

Henüz atanamayan arkadaşlarımızın merakla beklediği ikinci tercihler bildiğiniz gibi -eğer bir değişiklik yok ise- Şubatta başlıyor. Konu ile ilgili açıklamayı ÖSYM ne zaman yapar? Şubatın bu kaçında belli olur? Lisans, ön lisans vd. düzeylerde kaç kişi alınır?.. gibi sorularla ilgili bilgisi olan arkadaşların, konuya cevap vermelerini ve güncel bilgilerini paylaşmalarını ricâ ediyorum.

Arzularınızın her dâim gerçekleşmesini dilerim.

İyi günler...

Bu soruların cevabını herkes o kadar merak ediyor ki, zaten öğrenilir öğrenilmez hepsi ayrı başlıklarda mutlaka paylaşılır. Ama şuan % 100 bilgisi olsa dahi bir kişinin bunu asla paylaşmaz. KEndine saklamak amaçlı söylemiyorum. Sayı düşük olursa da tepki alacak, yüksek olursa da. O kişiye inanılmayacak, güvenilmeyecek vs. Bunun tam tersi de olabilir. Bilgi doğru olmaz ama büyük güven sağlayabilir.
Bu gibi iki arada kalmamak için duyumlar alsa dahi paylaşma yapılmaz bir kere yetkili merciilerden cevap alınmadıkça. Güvenilmemesi de gerekir zaten. Ama yetkililerden açıklama beklenilen şu günlerde bu sorularınızdan herhangi birine alınacak cevaplar büyük yankı uyandıracak zaten, şuan sessiz kalınmasının sebebi herkesin büyük bir heyecanla beklemesi. :)

Şunu söyleyebilirim ama benim beklediğim şey en azından ÖSYM'nin 2014 yerleştirme takvimi kaldırılmış. Bunun yerine 2015'in yayınlanması ve burada yer alıp almayacağımızın merakı var... 1 hafta içerisinde yerleştirme takvimi açıklanır gibi gibi.

Üst Alt