Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şubat ayı evde bakım aylığı alan var mı?

arkadaşlar slm şubat ayı evde bakım ücreti izmirde ne zaman yatacak bilen varmı

arkadaşlar slm evde bakım için eylül ayında müracat ettim aralık ayında eve kontrole geldiler şubat ayında bağlanacağını söylediler benim sorum şu eylül ayından itibarenmi bağlanacak maaş toplu olarakmı alacaz bu maaşı bilgi verirseniz sevinirim

galiba anadolu yakası ben avr.yakasındayım yatmamış.20sinden sonra yatıyor.

sanırım dün yattı ben bugün çektim.ümraniyede oturuyorum belki semtinden farkedebilir.

evde bakım

arkadaşlar şubat ayı evde bakım parasını kaç tl olarak aldınız alan varsa cevap yazarsa sevinirim

Bende İstanbul - Ümraniye'deyim. Baktım netden para yatmamış. Ümraniyeden diğer arkadaş nasıl aldı anlamadım.

Şubat ayı evde bakım aylığı alan var mı? Ne kadar aldınız?

arkadaşlar dün 02 15 itibari ile konyada evde bakım maaşımız yatmış. ama 477 tl olarak. 527 olması gerekmiyo muydu?
bilen yada şubat maaşını alan var mı?

saygılar sunuyorum herkese

2009'un ilk 6 ayı için evde bakım maaşları 477 tl. 527 tl lik miktar faal olarak çalışıpta a.g indirimi alanlar için gecerli.

slm arkadaşlar şubat ayı maaşları 16.02.2009 tarihinde ankarada yatmıştır.477 ytl dir

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri