Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şubat Atamasında Atanamayan Öğretmenler

yemin ediyom en son kendimi meclisin önünde yakacamki enazından diğer engelli kardeşlerimizin atamasını belki yaparlar

olm ankaraya gidelim eylem yapalım diyorum gelmiyorsunuz. burdaki lafınızı ne meb ne başbakan ne cumhurbaşkanı duyar . Hatalıysam pm.

Cumhurbaşkanlığına yapmış olduğunuz 1276062 no'lu başvuru, değerlendirilmek üzere Milli Eğitim Bakanlığı Gönderilmiştir.
Başvuru Metni : Sayın Başkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN siz ve hükümetinizin biz engellileri sosyal yaşama dahil etmek için çabalarınızdan dolayı öncelikle teşekkür eder saygılarımı sunarım. Şubat ayında 1500 engelli öğretmen atamasında atanamayacak engelli öğretmen adayı kalmayacak diye söz verirdi ancak adaletsiz kontenjan dağılımından dolayı sadece 1300 öğretmen atanabildi geriye kalan 200 kontenjan için tekrar yeni bir alım yapılmasını istiyorum bu konu için daha önce BİMER e yazılı talepte bulunmama rağmen baştan salma bir cevapla karşılaştım. ben ve benim gibi mağdur olan tüm engelli öğretmen adayı kardeşlerimiz adına bu duruma bi el atıp bu işin takipçisi olacağınızı ümit ederek sizlere duacıyız saygılarımla...
Halkla İlişkiler Başkanlığı Bimerden sonra Cimerede yazdım

kardeş biz engelliler konfederasyonuyla beraber 3 kez Ankaraya eyleme gittim meclisin önüne binkerede gitsen boştur televizyonda bizim sorunumuz dillendirilmedikten sonra boştur

Sendikayla beraber birebir milli eğitim bakanlığına ilettik. Evet Ankaraya gideriz ederiz fakat duyacaklarını sanmıyorum. O meydanda çektiğimizle kalırız diye düşünüyorum. Adamlar istemiyor hocalarım. Son hafta....Baksanıza son bir buçuk gün....Kendimizi yakmaya kalsak söndürüp psikoloğa gönderirler. Allah çocuklarımız için hayırlı rızık kapıları açsın. Allah yardım etsin. Bilemiyorum.

Belki yarına bi ses çıkar beklemekten başka bir sey yapamıyoruz maalesef heryere yazdık söz de verdiler.Hayırlısı artik

kardeş 1 kere gittin 2 kere gittin olana kadar gideceksin bu iş böyle. sen çabalamazsan olmuyor. Vazgeçmeyeceksin bu senin ekmeğin aşın. Sen sağlıklı değilsinki fabrikada orda burda çalışıp yaşayabilesin engellisin Kamu işi yapıp daha iyi şartlarda yaşaman çalışman gerekiyor. O yüzden bu işi almalıyız başka çaremiz yok.

Ankaraya gelebilecek ciddi Engelli Öğretmen adayları varsa özelden yazabilir. Çok az kişide olsak o eylemi yapmalıyız buna ihtiyacımız var sesimizi duyurmalıyız bizi takıp açıklama alım yapana kadar açıkta engelli öğretmen kalmaması için mücadele etmeliyiz. Gelebilecek varsa ciddi özelden yazsın gelemeyen ama maddi destek olmak isteyen varsa oda yazsın.

Hadi be arkadaşlar lafda olmuyor gelin gidelim eylemimizi yapalım. Bilgisayar başından bile gerekli mücadeleyi yapmayanlar var o yüzden bari dışarı çıkalım orda ister istemez gerekli mücadeleyi yaparsınız gelecek yokmu ?

Merhaba ben eyleme katılamam ama gidecek arkadaşlara maddi destekte bulunabilirim,elimden geldiğince.

Arkadşlar var mı bi gelişme,haber ,havadis , duyum bilgisi olan paylaşırsa sevinirum...

Vincent 13 Gelen yok malesef çağrılarıma kimse destek olmuyor. Yukarıda1-2 kere gittik sonuç çıkmadı diyor arkadaşlar. Onlara şunu diyorum basına yansıyor eylem yaptığımızda merak etmeyin haberleri oluyor onlara gidiyor haber sürekli bu işin peşinde koşarsak bu iş olur şunu anlayın artık. Hayat zorlaştı Türkiyede . Şimdi gelecek var ise Özelden yazsın. 5-10 kişiye ulaşırsak gideriz . Basına yansıyalım tepkimizi iyi belirtelim yeter. Sık sık eylem yapmalıyız bu işin çözüm yolu bu.

Katılıyorum söylediklerinize burayı da canlı tutmak lazım,tweeterdan yazmak lazım toplu halde diğer arkadaşlarda cevap verirse fikirlerini paylaşırsa sevinirim.Hepimizin geleceğibsöz konsuu sessiz kalmamak lazım

Arkadaşlar hiçbir şey yapamıyorsanız Müsteşarlık
adresinden müsteşar yusuf tekin'e e-posta göndererek farkındalık oluşturalım. hepinizden e-posta göndermenizi ve bizim durumumuza dikkat çekmenizi rica ediyorum.

Ben yazdım verdiğiniz linke arkadaşlar hepimiz yazar isek bi farkındalık oluşur lütfen yazalım

mrb arkadaşlar
ben de bu bölümün canlı tutulmasından yanayım.çok düşük bir puan almasam da 2.öncelik olayından dolayı atanamadım.aklınıza gelen her türlü etkinliği yaptım.bimer,cimer,mail yazma,tweeter etkinliği ama olmadı.
bu,pes edeceğim anlamına gelmesin.reel çalışma gruplarına katılma durumum maalesef yok ama grupça sanal aktiviteler için sizlerle varım.

slayerlegend gönderdimde kardeşim o işler hikaye. Ben daha yıllar önce başka mevzudan oraya mesaj göndermiştim. Cevapda gelmedi aranmadım da . O işler boş tek çare yüz yüze görüşmek veya Eylem yapmak. Eylem yapmaya gelirim ben diyen benle iletişime geçsin. Şöyle gözü kara mert bi arkadaşlara ihtiyacım var. Hayatta mücadele eden kazanır pes eden yada pısırık olan değil.

Size tavsiyem arkadaşlar mayıs ayındaki engelliler haftasında yusuf bey geçiştirdi bir şekilde neticesiz bırakıldı.Ama en kötü aralık ayındaki dunya engelliler haftasını en iyi şekilde degerlendirmek gerekiyor.Etik veya değil ama ne yazık ki sadece engelliler haftasında büyük bir farkındalık oluşuyor.

Ayrıca facebooktaki gruplarla irtibatlı olun her haftanın bir gunu ve bir saatinde twitter üzerinde sürekli tt konusu oluşturun.İşte o zaman ses getirirsiniz.Tv lerden ziyade sosyal medyanın etkisini kullanın.Twitter üzerinden sendika başkanlarına dm atarak yardımcı olmaları konusunda baskı yapabilirsiniz.Bu yazdıklarımın hepsi inanın toplam 10-15 dk nızı almayacak seyler.

Şu anda başka engelli öğretmen atamasına ihtiyaç olmadığını, ihtiyaç olmamasına karşın bir atama yapılırsa bunun bir sosyal yardım politikasına dönüşeceğini söyledi. İhtiyaç olursa da bu ihtiyacın engelli öğretmenlerden karşılanacağını ifade etti.
chp mv ceyhun ergil'in meb komisyon toplantısı sonucu yaptığı açıklama
yakın zamanda atama yapılmayacak gibi görünüyor:(

http://www.ogretmenlerhaber.com/ogretmenler-haber/binlerce-ogretmene-guzel-haber-h7243.html

siz o açıklamaya bakmayın. Ama sizlere bir lafım var. Engelli Öğretmen adayları atama talebi için Eylem e katılacak varsa özelden yazsın. katılmayacaksa burda ahlayıp vahlamasının pek anlamı yok.

Arkadaşlar ben eyleme katılamam lakin maddi destekte bulunabilirim.Kısa vadede bir şeyler planlamak lazım.

Sanırım havlu attık?Herhangi bir sey yapmayacak miyiz? Bir gelisme yok mu ? Bir duyum alan güzel bir haber evrecek olan ? Eylem planı vaf idi suskun mutsuz arkadaşın maddi destek verenileceğimi söylemiş idim, tekrar dile getiriyorum aynı teklifi eyleme katılamam ama maddi destekte bulunurum.Arkadaşlar atanmak çok uzakta değil ama bir şeyler yapmak lazım....!!!!

Suskun Mutsuz Umutlu

hocam sizi bayadır forumda aktif şekilde görüyorum ve size sizzin kadar üzldüm bir engeli kardeşiniz olarak
sosyal bilgilier mezunusunuz heralde ve bayadır atanamamşsınız acaba ekpss den kaç aldınız da atanamadınız ?
58 minumumla kapatmışta bu yıl

Arkadaşlar hiçbir şey yapamıyorsak tweet bari atalım.Bir gelişme var mı bi duyum alan?

Vincent 13

Sanırım herkes geriye çekildi.Twitter üzerinden vekillere sendika başkanlarına sureli yorum bırakın derim.Unutulmasın.

Arkadaşlar tweeterda bir etkinlik bari düzenleyelim hep birlikte.Belli kişilere sjyasilere gazetecilere tweet atalım.Bir gündem olişturmak lazım.Bor hayli zamandır burasıda sessiz...

beyler yüz yüze eylem yapalım diyorum. benle birlikte gelecek var mı diyorum . bir kişi gelmiyor. kimse gelmeden bu iş nasıl olacak ? twitterdan ben hergün gece gündüz yazıyorum. benden başkada yazan görmedim . böyle olmaz arkadaşlar işi istiyorsanız yüz yüze mücadele edeceksiniz !

Twitterda her gün yazıyorum, başka yazan kişiler de var size denk gelmemiş sanırım.Eylem planını destekliyorum katılamıyacağımı lakin maddi yardımda bulunabilecwğimi defalarca söyledim yine söylüyorum.Ama bireysel yazılanlar dışında topluca twitterda bir etkinlik yapmalıyız gündem olması açısından önemli bence.Burayıda etkin olarak kullanmak lazım.Ama diğer arkadaşlar neden bir tepki vermiyor anlamış değilim.

Ne yaptîk arkadaşlar atanma talebimizden vazgeçtik sanırım?

#engelliöğretmenlerekatamaistiyor etiketine tweet atın bari bir şey kaybetmezsiniz.Bir şey çıkmaz diye düşünüyorsanızda atın ya çıkarsa?yusuf tekin,ceyhun irgil ,bennur karaburun,eğitim bir-sen,tcmeb, haber sitelerini etiketleyin bi kamuoyu oluşursa inanın çıkar.Ceyhun irgil e mail atın tüm maiilere bizzat cevap veriyor.İki ,üc defa mailleştik kendisiyle ısrar ettiklerini umudumuzu yitirmememizi söyledi.haydi arkadaşlar lütfen.

Üst Alt