Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şubat Atamasında Atanamayan Öğretmenler

Allah belasını versin bizim adımıza konuşupda bizi atatmayanların . İki cihanda rabbim yakalarını bırakmasın o öğretmenliklerini zehir zıkkım etsin.

Yapacak birsey yok sadece beklemek kaldi umudunuzu kaybetmeyin insallah gecte olsa atanacaksiniz buna inaniyorum ben.

Hocalarım şurda kaç kişi yanımızda?. Nerdeyse bir elin parmağı kadar. Kimsenin bizi gördüğü yok. Diger yüz kişi nerde acaba , neyi bekliyorlar acaba.Kendileri için dahi bir mesaj atmaktan aciz olacak ne var. Gelin yirmi kisi seçelim. Gidelim nereye başvurulacaksa gidelim. Ne var bunda.?

Kaç gün oldu bir haberimiz bile yapılmadı. Medyaya da yazıklar olsun.

E hadi herkes yazsın, desteklerini için teşekkürler.

Arkadaşlar formasyonu Haziran da bitecek olan benim gibi adaylar var mı?Bir 3. alım daha olacak mı?Bilgisi olan var mı?

Diğer atanamayan arkadaslar da bu yonde bir beklentileri var.Umarim 3. bir atama yapilirken sizin gibi formasyonu haziranda alacak olanlarida hesaba katarak bir alim yaparlar.Bu dogrultuda surekli dile getirilmeli ki magduriyetler yasanmasin.

Hocam buraya yazmaktan başka bir sey gelmiyor elimden maalesef

78,48 puanla atanamadım. Bütün hayaller umutlar yerle bir...

Arkadaşlar bir etkinlik olduğunda buraya yazarsanız çok iyi olur. Herkes destek verir.

bu ögretmen atamalarında hangi bölümün kaç puanla aldığı nerde yazıyor bu bilgilere ulaşmak neden bu kadar zor amaç nedir 1500 engelli ögretmen alınacak dediler 1470 engelli başvurdu dediler buna rağmen atanamayan var bu ne perhiz bu ne lahana turşusu şu puan listesinide google den o kadar bakmama rağmen bulamadım bilen arkadaşlar yardımcı olurmu temmuzda ben normal memurluk için lisanstan tercih yapacam önümden kaç ögretmen gitti ögrensem iyi olur

1319 ogretmen atamasi yapilmis
181 konyenjan bos kalmis.

Arkadaslar 10-16 mayis engelliler haftasinda ekip olarak toplanip ankaraya gitmenizi tavsiye ederim.Bu tarihlerde sizlere karsi daha duyarli olurlar.

Beyler suanda #engellilerhaftası hastagi var.Twitter uzerinden sesimizi duyuralim herkes destek olsun lutfen.

İyi günler arkadaşlar. Nihayet beklenen açıklama geldi. Müsteşar Yusuf Tekin Mayıs sonunda 200 kişi için atama yapılacağını açıkladı. Umarım yine kontenjan hatası yapılmaz.

Çınar genç

İnsallah resmi bir aciklama goremedim.ama 2 haber sitesinde bununla ilgili haber var.Ancak Yusuf Tekin mayis ayinin sonunda aciklayacagini soylemis.

Meb personel sitesinde haberle alakalı bir açıklama var.Mayıs sonunda ilana çıkalacağı söylenmiş.Benim endişem şu haziran 14 te formasyonum bitiyor puanım 82 bölümüm fizik tekrar mağduriyet yasamak istemiyorum.Ne yapmayalım arkadaşlar bir tavsiyeniz var mı?

arkadaşlar bir gelişme yokmu kimseden ses seda çıkmıyor sözde mayıs ayı son haftası çıkacaklardı ilana

Aynı sorunun cevabinı ben de merak ediyorum kimse bir şey de yazmıyor

bugün engelliler komfederasyonuyla görüştüm dediler bize mayıs sonunda atama olacağına dair söz verdiler ama sözlerini tutup tutmayacaklarını bekleyip görcez dediler

arkadaşlar ben her gün arıyorum MEB'İ AYRICA BİMER ve CİMERE de yazdım sizde yapın bunları ne kadar çok kişi yaparsa o kadar etkili olur

Bugün de bir haber çıkmadı daha, pazartesi umarrım hayırlı bir habsr çıkar.

İnşallah hocalarım.Sanki işimiz dualara kalmış gibi. Hepimiz için dua ediyoruz tabi de.Ama inşallah olur. Umarım bu mesele araya gitmez. Umudum çok azaldı. Stres olduk yeteri kadar.

yav yeter ya sabır sabırda bir yere kadar ne bir açıklama var nede bir haber önce söz verip bizi umutlandırıyorlar şimdide üç maymunu oynayarak umutlarımızı solduruyorlar

Beklemekten mahvolduk. Stresimi çocuğuma yansıtmaya başladım. İnternet manyağı olduk. Yeter gerçekten... Umut umut kalmadı. Unutulduk besbelli. Yok yok atamayacaklar bizi. Zaten belli sayı için başvuru falan filan dediler... Bizim zaten orda başvurumuz var. Son tercihi bile açmışız. İsteseler atarlar bence...

Üst Alt