Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şubat Atamasında Atanamayan Öğretmenler

gencebay

Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selamünaleyküm Arkadaşlar,
Öncelikle Şubat Ayı 1500 engelli öğretmen atamasında atanan herkese hayırlı uğurlu olsun İnşaAllah,
Muhasebe ve Finansman Bölümüne 1 kontenjan verildi.
Alan Minimum Puanı (Taban Puan): 1. Öncelik - (76,238190)
benim durumum ise;
2. Öncelik - (73,968030)
Arkadaşlar atanamayan takriben 100-120 ikinci öncelik öğretmen adayları için bir şeyler yapalım.
Allah razı olsun. Saygı ve Sevgilerimle...

ve Aleykum Selam . branşım Konaklama ve Seyahat Hizmetleri puanım 67 . 1. önceliğim ve atanamadım. Allah atanamamamda emeği geçen herkezin belasını versin. bu dünyada olmadı öbür dünyada çıkarsın aşırı derecede sinirli ve üzgünüm.

toplam başvuru sayısı 1500 ü geçmiyormuş,
arkadaşlar desteklerinizi bekliyoruz,
detek olan arkadaşlarımızın her zaman duacısı olacağız,
lütfen halden anlayıp bu konuyu güncel tutmaya çalışınız,
saygı ve sevgilerimle...

Evet arkadaslar ne yazik ki bende atanamadim.Bolumum tarih 1. Oncelik 70 puan almistim.74 puanda kapatmis.Geride kalan arkadaslar burada yazarlarsa sayimizi ogreniriz.

sayımız çok az gibi görünüyor
biraz uğraşırsak hallolur İnşaALLAH.
yeter ki sosyal medyayı kullanalım.
gerekirse Ankara'ya gidelim.

Hocalarım merhabalar,Haziran da formasyonu bitecek olan benim gibi bekleyen ögretmen adayı arkadaşlarda var yaza bir daha alım olur mu ?

3. öğretmen ataması olacak mı bilmiyorum inşaallah olur,
bundan öncekilerinde olmuştu.
sizin deyardımlarınızı bekliyoruz ne kadar çok kişi atansa puanlar o kadar düşer

Arkadaşlar ben atandim ama destekcinizim. Simdi bimere yazip yarin da gereken yerleri arayacağım. Rabbim yar ve yardimciniz olsun. İnşallah 3.atama olur

arkadaşlar 3. atama nın olması çok önemli değil herkezi almadıktan sonra kontenjan koyduktan sonra gene atanmayacağız. hepimizin atanması için mücadele etmemiz lazım.

buradan her yoruma eksi veren arkadaşa selamlar buraya yorum yazsın ben artılayacağıma söz veriyorum.

Daha once heryere gidenler calisma yapanlar vardi ne oldu o arakadaslara ?Madem herkes atanmacakti da bu kadar calismanin sebebi neydi yada olduysa sadece kendileri icinmiydi? Asil calisacak bir ekip var ise bu dk dan sonra calismalarina agirlik.vermeli ve atanamayan arkadaslara yardimci olmalilar.Basbakan ve diger yetkililere atanamayan arkadaslarin seslerini duyurmalilar.Bu arada bunu kendimi dusunerek soylemiyorum hali hazirda kamuda zaten calisiyorum.Dun bazi arkadaslar icin gercekten uzuldum.76 puanda atanamayacak ama baska bir brans 53 te kapanacak bu nasil bir adalet.Bu calisma yapanlarin belli basli branslara calistiklari dusuncesi kafamda olustu.

Son düzenleme:
İyi günler tüm arkadaşlara. Ataması olan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Ancak yorumlarda olduğu gibi demekki herkes için mücadele edilmemiş. Bundan sonra da atama olacağını sanmıyorum. Olsa dahi kontenjan meselesi olduğu sürece bir anlamı yok. Her yıl 30 bin civarı öğretmen alınıyor. Engelli öğretmen sayısı 3 bin olsa.....yinede devede kulak. Yıllarca uğraştık.Bu halimizle okuduk. Hakkımız diye düşünüyorum. Bu arada bölümüm Tarih. 1. Öncelik puanım 67.8.... Sesimizi en yüksek mertebede olanlar duyar umarım. Bizim desteğe ihtiyacımız var.Fakat bilemiyorum . Çok da umut iyi değildir diye düşünüyorum. Allah gönlümüzdekini bize hayırlı etsin. Sağlıklı günler diliyorum.

Merhaba arkadaşlar. Ben felsefeden 76 puan aldim ve atanamadim. Benim bölümüm 79 ile kapatti. 6 yildir bekliyorum. Hepimizin atanmasi icin referandumdan önce bir şeyler yapmamiz lazim. Ben Hakkarideyim ama eğer Ankarada toplanip bir sey yapacaksak ben Ankaraya gelmeye hazirim. Ama bir sey yapacaksak bu referandumdan önce olmali

Eğer Ankara'da görüşme yapılacaksa varız. Derdimizi anlatsak kimse kızmaz ya bize.

75 üstü alıp atanamayan öğretmen var mı arkadaşlar bildiğiniz?

sanırım felsefe 79 la kapatmış, diğerleri kaçla kapatmış belli mi?

tüm öğretmenlerin atanmasını istiyorum, diğer puanı düşük arkadaşlarda kendi alanında sıkıntı çekmeden atanması için.

Arkadaşlar ben hem BİMER e hem de CİMER e atanamayanlar için mesajlar bıraktım.. ne kadar çok mesaj bırakırsak o kadar çok dikkat çekeriz..
Şuan kimsenin umrunda değiliz.. ama bizi duymaları için çaba göstermeliyiz.. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..

BİMER üzerinden mesajımı ilettim.Diğer arkadaşlarda bu hassasiyeti gösterirse seviniriz.

Arkadaşlar ben dende atanamadım kaç kişi dişarda kaldı bilginiz varmi?

120 civarında atanamayan olduğu söyleniyor.
BİMER ve CİMER yazılarını ihmal etmeyelim arkadaşlar .

Arkadaşlar, engelli öğretmen atamasında 3. atama yapılmışmıdır önceki zamanlarda bilgisi olan varmı?

Çınar genç

2014 yılında yapılan EKPSS sonucuna göre üç kez öğretmen ataması oldu. Bu sefer de olur mu bilemiyorum.

Bimer den verilen cevap ; "Engelli Öğretmen atamalarına ilişkin Bakanlığımızca yapılacak duyuruları takip etmeniz gerekmektedir. " gibi yuvarlak bir cevap vermisler.

Bimerin bana gönderdiği cevapta ise 2017 engelli ataması yapılan açıklamalar doğrultusunda yapılmıştır diyor. Cimerde ise talebimizin mebe iletildigi söylenmektedir. Durum budur hocalarım. Fikri olan varmı? Daha ne yapabiliriz?

Valla arkadaslar atananlar da kendi dertlerine dustu onlarda hakli tabi sanirim geride kalan arkadaslar kaldilar bir baslarina.Umudununuzu kaybetmeden sosyal medya her platformda sesinizi duyurun.

bu işler demokratik eylem yapmadan olmaz tecrübe ile sabit. bimer ve alo147 otomatik cevap veriyor yani sana akıl mantık ölçüsünde cevap vermiyorlar. otomatik cevap hazırlamışlar herkeze aynısı veya benzeri söyleniyor.

demokratik bir şekilde eylem yaparak sesimizi duyurmamız lazım gerekirse hergün eylem yapılması lazım.

atananlar atanmayanın halinden anlamaz insanoğlu bencildir. ancak pek az kimse o erdem e sahiptir öğretmen adayı bile olsa. o erdem e sahip olan varsa onlara teşekkür ederim.

Arkadaslar twitter uzerinden ozellikle butun bakan ve mv.lerine talebinizi iletin bu magduriyete kimse sessiz kalmamali.Atanan arkadaslar bu destegi sizlerden esirgememeli.

Üst Alt